Δήμητρα Παπαδήμα: «Από 17 χρονών τα “ακούμπαγα” στην οικογένειά μου»
Τηλεόραση

Δήμητρα Παπαδήμα: «Από 17 χρονών τα “ακούμπαγα” στην οικογένειά μου»

Δήμητρα Παπαδήμα: «Από 17 χρονών τα “ακούμπαγα” στην οικογένειά μου»

Όσα είπε για τη ζωή της και την καριέρα της στον Κώστα Τσουρό

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού και μίλησε για τη ζωή της σήμερα που είναι όπως τη θέλει.

«Παλιά ήμουν πολύ πιο σφιγμένη. Γι’ αυτό και δούλευα, έβγαζα χρήματα και σπούδασα το παιδί μου. Μετά είπα πως πρέπει να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου, δεν τον είχα τον έλεγχο. Αναγκαζόμουν να πάω σε δουλειές που δεν μου έλεγαν τίποτα για τα χρήματα. Τώρα μπορώ να κουμαντάρω η ζωή μου. Δεν έχω κάνει τίποτα για να έχω μετανιώσει. Έκανα σίριαλ για τα φράγκα. Ξέρω γιατί το έκανα. Δεν είχα πώς αλλιώς να ζήσω. Μετά κατάφερα να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου, έχω την τύχη με το μέρος μου, σε μια ωραία ηλικία να μπορώ να κάνω τα πράγματα που θέλω. Έχω κάνει 3 παραγωγές μόνη μου. Αν ήμουν λίγο πιο τρελή θα έκανα και σίριαλ και ταινία μόνη μου. Αν τα έκανα θα έφερνα τα νιάτα στην τηλεόραση. Η κόρη μου για παράδειγμα δεν έχει τηλεόραση», είπε.

Η Δήμητρα Παπαδήμα έγραψε τον μονόλογο τον οποίο ερμηνεύει στο θέατρο με αφορμή τον θάνατο της μητέρας της τον Οκτώβριο του 2022, έχοντας ως όχημα την φιγούρα της Πηνελόπης Δέλτα.

«Η σχέση με τη μάνα είναι η κινητήριος δύναμη. Εάν δεν έχεις να κρατηθείς, σε πάει και στον γκρεμό. Με τη μαμά μου ήταν περίεργη η σχέση. Ήμουν η μαμά της μαμάς μου. Δεν έζησα άνετα, ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια. Δούλευα από πολύ μικρή, από 17 χρονών, τα “ακούμπαγα” στην οικογένειά μου. Οι γονείς μου ήταν άβουλοι άνθρωποι. Εστίασα εκεί και γι’ αυτό έγραψα αυτό τον μονόλογο. Εστίασα στη μητέρα. Η Πηνελόπη Δέλτα έπασχε από μητρική ανεπάρκεια».

«Είχα έλλειψη αγάπης»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση ζωής που έχει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, αποκαλύπτοντας πως γνωρίστηκαν όταν και οι δύο τους ήταν χωρισμένοι, μην έχοντας πάρει τυπικά διαζύγιο.

«Είχα έλλειψη αγάπης, την βρήκα στον Γιάννη μου. Κι άλλοι με αγάπησαν, αλλά με τον Γιάννη έχουμε αυτό το κάτι, που κρατάει μία σχέση χρόνια.

Ήμουν μικρή, ένιωθα ότι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα έτσι, ότι δώσαμε στίγμα στην κοινωνία ότι είμαστε εντάξει. Χώρισα, όχι όμως στα χαρτιά. Και ο Γιάννης ήταν παντρεμένος και δεν είχε χωρίσει με διαζύγιο. Έτρεχε να μας βγάλει τα διαζύγια. Τρελαίνομαι με τα χαρτιά και τη γραφειοκρατία».

«Γουστάρω να βλέπω τον Γιάννη, να τον φροντίζω, να κάνουμε τα αστεία μας. Ξυπνάει και μου κάνει μπαλέτο και πιρουέτες. Δεν έχω κοιμηθεί με άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι ποτέ, ούτε με το ίδιο μου το παιδί. Ούτε με άντρα έχω κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι. Δεν μπορώ, θέλω να έχω την ανεξαρτησία μου. Όταν κοιμάσαι με τον άλλον, τελειώνει το παραμύθι, τον απομυθοποιείς», είπε.