Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Έστειλε μήνυμα στον εντολέα μου ”θα σου τελειώσω την καριέρα”»
Τηλεόραση

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Έστειλε μήνυμα στον εντολέα μου ”θα σου τελειώσω την καριέρα”»

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Έστειλε μήνυμα στον εντολέα μου ”θα σου τελειώσω την καριέρα”»

Τι απαντά ο γνωστός μετεωρολόγος;

Με το θέμα του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ασχολήθηκε το T Live.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του καθηγητή αγγειοπλαστικής, ο οποίος σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο και την οικογένειά του φέρει ευθύνες για την κατάληξη του πατέρα του, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αρχικά απάντησε σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς της μητέρας του Γιάννη Καλλιάνου ότι έδωσε «φακελάκι» 500 ευρώ στον εντολέα του.

«Όταν ακούγεται μία καταγγελία, η οποία ουσιαστικά που αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα, όπου ένας άνθρωπος πανεπιστημιακός με πολύχρονη παρουσία στα ιατρικά δρώμενα και επιχειρείται να ακυρωθεί η ηθική υπόσταση αυτού του ανθρώπου το ελάχιστο που έχω να κάνω είναι να απαντήσω, σεβόμενος τον πόνο της οικογένειας. Είναι μία καταγγελία όψιμη, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

«Αυτό που έχω να σας πω για πρώτη φορά είναι ότι υπάρχει μήνυμα, ότι στις 23 Απριλίου, από τον κ. Γιάννη Καλλιάνο, πριν από τον θάνατο, με περίσσια εκτίμηση προς το πρόσωπο του εντολέως μου» ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Ρητά και κατηγορηματικά δηλώνω ότι ο εντολέας μου ποτέ δεν ζήτησε και ποτέ δε δέχθηκε φακελάκι, επιφυλάσσεται να κριθούν όλα ενώπιον της δικαιοσύνης» και πρόσθεσε ότι σε δεύτερο sms στον καθηγητή, ο Γιάννης Καλλιάνος τον απειλούσε ότι θα του τελειώσει την καριέρα.

Ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε για το απειλητικό μήνυμα στον γιατρό που ανέλαβε τον πατέρα του στο Live News.

«Είχα πάρει ένα μαχαίρι, το έβγαλα φωτογραφία και τους το έστειλα…» ξεκίνησε να λέει ειρωνικά και συνέχισε: «Για όνομα της Παναγιάς! Τι απειλητικά μηνύματα θα έστελνα; Ένας άνθρωπος που ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού. Έστελνα απλά συνεχόμενα μηνύματα στον γιατρό – εδώ τα έχω, δεν ξέρω αν επιτρέπεται νομικά να σας τα δείξω – και του έλεγα “Σας παρακαλώ πάρα πολύ, πως μου λέτε ότι πάει καλά ο πατέρας μου; Αφού ο κορεσμός πήγε στο 60, βάλτε τον σε μία ΜΑΦ, αφού έσβησε δύο φορές μπροστά μου και στον αδερφό μου”. “Όχι, δεν το λέει το πρωτόκολλο”».

«Έστειλα πολλά μηνύματα στους ανθρώπους αυτούς και στον καθηγητή και του είπα κατά λέξη “κύριε καθηγητά…”, ξεκίνησα πάρα πολύ ευγενικά στην αρχή, δεν τον έβριζα στο τέλος απλά είχα απηυδήσει και του έλεγα “ντροπή σας γι’ αυτό που έγινε, δεν είναι λογικό για την καριέρα σας να γίνονται αυτά τα πράγματα”, δεν το θυμάμαι τώρα».

Διαβάστε επίσης

Καταρρακωμένος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του