Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή…»
Τηλεόραση

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή…»

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή…»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην εκπομπή Ελένη για το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την τηλεόραση, τη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα», την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στην τηλεόραση και την πετυχημένη σειρά του Mega, είπε: «Λείπουν οι κωμωδίες από την τηλεόραση και επειδή στο παρελθόν έχω παίξει κυρίως σε κωμωδίες δεν μου γίνονται τόσες προτάσεις. Ο κόσμος αγαπούσε τις σειρές “Δέκα λεπτά κήρυγμα” και την “Πολυκατοικία’”.

Στο ”Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή το ζήτησα εγώ, ήθελα να σταματήσει η σειρά. Απόφαση που έπειτα την χρεώθηκα γιατί ήθελα να επαναπροσδιορίσω τις επιλογές μου. Ο χώρος της υποκριτικής είναι πολύ αυστηρός, αν κάνεις επιτυχία πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις επιτυχία με τον ίδιο τρόπο. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να ενταχθεί στο σύστημα και να έχει έναν “προστάτη”. Έχω βιώσει πως είναι το να μην έχεις “προστάτη”».

Για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, ανέφερε: «Ασχολούμαι με την παραγωγή, την σκηνοθεσία, τη συγγραφή, τη διδασκαλία και είμαι διευθυντής στη σχολή θεάτρου. Η ανασφάλειά μου στα επαγγελματικά εντάθηκε μετά την έλευση του παιδιού γιατί το παιδί φέρνει ανησυχία για το μέλλον. Η κόρη μου είναι 6 ετών και την έχω ακούσει να λέει πως “ο μπαμπάς μου έπαιζε στο Δέκα Λεπτά κήρυγμα και στην Πολυκατοικία.

Δεν είμαι απαιτητικός σύντροφος αλλά έχω τις παραξενιές μου και τις επιθυμίες τους. Η σχέση είναι μια τριβή και μία ασφάλεια. Δεν έχω βγάλει ποτέ τη ζωή μου σε κοινή θέα στα social media και δεν είχε ποτέ Facebook».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω εκμεταλλευτεί την αναγνωσιμότητά μου για να βρω…»