Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Ήμουν από τα παιδιά που έκαναν bullying»
Τηλεόραση

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Ήμουν από τα παιδιά που έκαναν bullying»

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Ήμουν από τα παιδιά που έκαναν bullying»

H εξομολόγηση του ζαχαροπλάστη στο Στούντιο 4

Mια κατάθεση ψυχής έκανε στο Στούντιο 4 ο ζαχαροπλάστης Δημήτρης Μακρυνιώτης. Αφού αποκάλυψε από ποια σοβαρή ασθένεια πάσχει, μίλησε για τη σχολική του ηλικία, πόσο ατίθασος υπήρξε αλλά και ότι έκανε bullying σε άλλα παιδιά.

«Ήμουν πολύ έντονος. Καβγάδες. Μεγάλωσα στον Νέο Κόσμο. Σκληρή συνοικία. Είχες δύο επιλογές, ή να είσαι σκληρός ή μαλθακός. Το ένα σήμαινε να είσαι μπατακλάν, μια συμπεριφορά πάρα πολύ άσχημη. Δεν έκανα κακό. Ήμουν από τα παιδιά που έκανα bullying. Έναν έψαχνα 10 χρόνια να τον βρω για να ζητήσω συγγνώμη. Οι υπόλοιποι ήταν φίλοι μου. Ο κολλητός που έχω τώρα του έκανα bullying και σε κάποιες περιόδους μου έκανε εκείνος. Ήμουν 2 μέτρα 70 κιλά, ήμουν σαν μακαρόνι, αν ήμουν μαλθακός θα με πήγαιναν τρένο. Λόγω παρουσιαστικού ήταν εύκολο, λόγω ψυχής ήταν δύσκολο να είμαι σκληρός. Δεν κοιμόμουν τα βράδια, το έριξα στα τατουάζ. Έκρυβα τον πραγματικό μου χαρακτήρα πίσω από την αντρίλα. Το κατάλαβα πολύ νωρίς και το έκοψα» είπε.

Όπως είπε, ο πατέρας του τού είχε απαγορεύσει να μπει στην κουζίνα.

«H μαμά μαγείρευε, έμπαινα στην κουζίνα. Ο μπαμπάς ήταν από το Ξηρόμερο και είχε έρθει στην Αθήνα και γνώρισε τη μητέρα μου. Στην αρχή ήταν κρεοπώλης, μετά είχε καφενεία, κάποια άλογα στον ιππόδρομο. Είχα μανία με την κουζίνα. Ο μπαμπάς από αγάπη και μόνο απαγόρευσε να μπαίνω στην κουζίνα έχοντας τα μυαλά της εποχής. Για πολλά χρόνια είχα θυμό γιατί αν δεν μου το είχε κόψει τότε δεν θα γινόμουν ποτέ ζαχαροπλάστης.
Με τη συμπεριφορά που είχα, αν είχα δοκιμάσει να γίνω τότε ζαχαροπλάστης δεν θα γινόμουν ποτέ. Ήμουν δύστροπος, είχα αλλάξει πολλά σχολεία. Στο προτελευταίο σχολείο ο λυκειάρχης φώναξε τη μητέρα μου γιατί είχα μείνει από απουσίες και της είπε ότι αν φύγω από το σχολείο θα τις σβήσει» είπε.

Διαβάστε όσα είπε στην συνέντευξή του εδώ:

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η εξομολόγησή του για τη σοβαρή ασθένεια που πάσχει – «Ήταν σοκ»