Δήμος Αναστασιάδης: «Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ»
Τηλεόραση

Δήμος Αναστασιάδης: «Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ»

Δήμος Αναστασιάδης: «Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ»

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Mega Καλημέρα!

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τις κατακτήσεις, για τον ρόλο του ως πατέρας, την απιστία, το φλερτ και την αξία του σεξ σε μια σχέση.

Αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία και τις κατακτήσεις του:

«Δεν ήμουν ο ωραίος του σχολείου, ήμουν ασχημόπαπο. Είχα μια γοητεία γιατί είχα τις κατακτήσεις και τα φλερτ μου, αλλά συνήθως οι ωραίοι στο σχολείο δεν έχουν κατακτήσεις».

Για τον ρόλο του ως πατέρας, σχολίασε:

«Θεωρώ πως είμαι καλός πατέρας, θα ήθελα να με έχω μπαμπά. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν με βλέπει όσο θα ήθελα. Δεν ξέρω αν μπορώ να αντεπεξέλθω σε δυο, τρία ή τέσσερα παιδιά όχι το φύλο τους. Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της γυναίκας μου. Δεν θα έκανα εκπομπή μαζί με την Τζένη Θεωνά είναι εκτός πλάνου».

Επίσης αναφέρθηκε στην απιστία και το φλερτ:

«Την απιστία δεν τη συγχωρώ, έχω απιστήσει και έχω απατηθεί, αυτά είναι τα παιχνίδια της ζωής. Μπορεί να συμβεί, είναι πιο εύκολο να έχεις απατηθεί από το να έχεις απιστήσει. Με έχουν φλερτάρει και άντρες και γυναίκες και μεγάλης ηλικίας άτομα».

Για το σεξ και την αξία του μέσα σε μια σχέση, ανέφερε:

«Το σεξ είναι υπερτιμημένο, επειδή πολλές φορές ακούω ότι αν δεν υπάρχει δεν προχωρά η σχέση. Έχει τον ρόλο του αλλά δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σχέση ζωής. Είναι αρκετά σημαντικό, όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο απόσπασμα: