Διονύσης Ατζαράκης: «Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό»
Τηλεόραση

Διονύσης Ατζαράκης: «Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό»

Διονύσης Ατζαράκης: «Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό»

Ο Διονύσης Ατζαράκης μίλησε στην εκπομπή Ελένη

Ο Διονύσης Ατζαράκης μίλησε στην εκπομπή Ελένη για το stand up comedy και πως το εξέλαβε η οικογένεια του, για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο, τις σπουδές και τη σάτιρα.

Αναφερόμενος στο stand up comedy και πώς το εξέλαβε η οικογένεια του, είπε:

«Το stand up είναι ένα performance που επικοινωνείς με τον κόσμο. Εγώ και ο αδερφός μου είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι. Η μητέρα μου μπορεί να γελάσει με κάποια αστεία. Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και δεν εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ. Στην αρχή υπήρχαν αντιδράσεις από τους γονείς μου όχι όμως να φρενάρουν τα σχέδια μου.

Υπήρχε μια επιφύλαξη γιατί πάντα υπήρχε αυτό το ”να πας να γίνεις δικηγόρος”. Εκ των υστέρων η οικογένειά μου το επικροτεί κιόλας αλλά πήρε καιρό. Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη. Δεν δυσκολεύτηκα να πείσω την μητέρα μου να παίξει στα βίντεο μου, το δέχθηκε με πολλή χαρά και έχει και υποκριτική εξέλιξη».

Για τις σπουδές του και τη σάτιρα που χρησιμοποιεί, ανέφερε:

«Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες, δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα άσχημα. Έχω πτυχίο δημοσιογραφίας. Έχουμε σπουδάσει στην ίδια σχολή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω περάσει από διάφορες εκπομπές στο παρελθόν. Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό».

«Τελευταία έχω σατιρίσει και πιο σοβαρά θέματα. Δεν έχει να κάνει αν θα τα σατιρίσεις αλλά το πώς».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Ατζαράκης: «Δεν έχω αυτοσκοπό τον γάμο, πρέπει να βγει λίγο οργανικά»