Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Ο κατηγορούμενος χτυπούσε και την αδερφή του για χρήματα»
Τηλεόραση

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Ο κατηγορούμενος χτυπούσε και την αδερφή του για χρήματα»

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Ο κατηγορούμενος χτυπούσε και την αδερφή του για χρήματα»

Ο δικηγόρος της αδερφής του κατηγορούμενου, Αντώνης Καραγιάννης μίλησε στο Live News

Πανελλήνιο σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη της ειδεχθούς δολοφονίας της άτυχης 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε, τη δολοφονία διέπραξαν από κοινού ο σύντροφός της και ο φίλος του.

Ολα έγιναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, στις 22:00 η γυναίκα σχόλασε από τη δουλειά της και λίγο αργότερα, στις 23:00 περίπου έφτασε με τον σύντροφο της στο σπίτι του. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο φίλο του συντρόφου της, ο οποίος είχε συνεννοηθεί νωρίτερα με εκείνον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφού ο 34χρονος την ακινητοποίησε με την απειλή ενός μαχαιριού, ο σύντροφος της, της έβαλε χειροπέδες και την φίμωσε. Τότε μετέφεραν τη γυναίκα στο δωμάτιο και την μαχαίρωσαν πολλές φορές στον λαιμό.

Ο δικηγόρος της αδερφής του κατηγορούμενου, Αντώνης Καραγιάννης μίλησε στο Live News για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε στην αδερφή του ο 39χρονος που φέρεται να δολοφόνησε μαζί με τον φίλο του την άτυχη Γεωργία.

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Έχω να επισημάνω ότι η ερεύνα σας είναι πληρέστατη. Έχουν ασκηθεί εγκλήσεις προς τον κατηγορούμενο από την πλευρά μας και ήδη υπάρχουν 4 καταδικαστικές αποφάσεις. Τη χτυπούσε για τα χρήματα, για να της αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό. Αυτό γινόταν είτε έξω από την εργασία της είτε έξω από το σπίτι της, χωρίς να την παίρνει ένα τηλέφωνο. Εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά της και με την απειλή όπλου και της ζωής της, με αλλεπάλληλα χτυπήματα που την οδηγούσαν σε νοσηλεία, προσπαθούσε ουσιαστικά να την εξαναγκάσει να του δώσει κάποιο χρηματικό ποσό», είπε αρχικά.

«Οι εν λόγω καταδικαστικές αποφάσεις είναι αποφάσεις φυλάκισης που ξεπερνούν τα 5 έτη. Έχουν εκδοθεί από το 2021, 2022, 2023 και είναι αμετάκλητες. Σήμερα εκκρεμούν 5 εγκλήσεις για να εκδικαστούν και οι 2 εξ αυτών είναι τον προσεχή Φεβρουάριο» συμπλήρωσε ο κ. Καραγιάννης.

Διαβάστε επίσης

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο: H 41χρονη έγκυος χέρι – χέρι με τον σύντροφό της λεπτά πριν δολοφονηθεί