Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα»
Τηλεόραση

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα»

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει θέαμα»

Η δημοσιογράφος του Mega σχολίασε το φαινόμενο «Στέφανος Κασσελάκης»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου σχολιάζοντας μέσα σε όλα το φαινόμενο «Στέφανος Κασσελάκης» αλλά και το πώς χειρίζεται ένα παρουσιαστής ειδήσεων τα δύσκολα θέματα της επικαιρότητας.

«Υποκριτική σίγουρα δεν κρύβει η παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μέσα της. Σίγουρα όμως προσπαθούμε να είμαστε εγκρατείς με κάποιον τρόπο στα δύσκολα θέματα γιατί προέχει το συναίσθημα του τηλεθεατή έναντι όλων και πάνω από το δικό μας συναίσθημα προφανώς» σημείωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

Σχολιάζοντας την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Κοίταξε, ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει. Πουλάει θέαμα. Νομίζω ότι με τον τρόπο τους όλες οι εκπομπές, ανάλογα με το είδος της εκπομπής, χρησιμοποιούν το περιεχόμενο που παράγει».

«Σίγουρα βοήθησε το lifestyle κομμάτι στην εκλογή του. Σίγουρα, γιατί δεν τον γνωρίζαμε και μας το έδωσε απλόχερα αυτό το κομμάτι. Αυτό το κομμάτι πάντα αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να υπάρχει και ουσία για να υπάρξει συνέχεια στην πολιτική και να αισθανόμαστε και εμείς ότι υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση κυβερνησιμότητας στον τόπο».

Διαβάστε επίσης

Δώρα Αναγνωστοπούλου για Τέμπη: «Σαν μητέρα αναλογίστηκα πώς πολλοί γονείς μπορεί να είπαν στα παιδιά τους να πάρουν το τρένο»