Δώρα Παντέλη: «Με είχε στεναχωρήσει, είχα περάσει ένα άσχημο καλοκαίρι»
Τηλεόραση

Δώρα Παντέλη: «Με είχε στεναχωρήσει, είχα περάσει ένα άσχημο καλοκαίρι»

Δώρα Παντέλη: «Με είχε στεναχωρήσει, είχα περάσει ένα άσχημο καλοκαίρι»

Η αθλητικογράφος της Nova και πρώην αθλήτρια, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τη δουλειά της και την ομιλία της που έφερε λάθος δημοσιότητα

Η Δώρα Παντέλη, αθλητικογράφος της Nova και πρώην αθλήτρια, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τη δουλειά της. Μάλιστα η Όλγα πριν από τη συνέντευξη δήλωσε συγκινημένη καθώς η συνέντευξη αυτή ήταν από τα τελευταία βίντεο που μόνταρε ο αδικοχαμένος συνεργάτης της εκπομπής, ο μοντέρ Παναγιώτης Σταματόπουλος.

«Στο μπάσκετ δεν είχα μεγάλο ταλέντο ούτε ήμουν ψηλή για να ξεχωρίζω» είπε μιλώντας για την απόφασή της να γίνει αθλητικογράφος.

«Μου είχε γράψει κάποιος στο Τwitter ότι είμαι influencer και όχι δημοσιογράφος. Με είχε στεναχωρήσει, είχα περάσει ένα άσχημο καλοκαίρι. Δεν έκρυψα ποτέ ότι ασχολούμαι εμπορικά με το Instagram, θέλω να εμπνέω, τα νέα κορίτσια» ανέφερε για τα σχόλια που έχει ακούσει για τη δουλειά της.

«Ήμουν η πρώτη γυναίκα που έκανε μετάδοση της Euroleague.

Η πιο αμήχανη στιγμή στον αέρα, ήταν σε συνέντευξη με τον coach Blatt. Έκανα επίδειξη γνώσεων και μου την είπε με το γάντι.

Με έμαθε ότι πρέπει να σέβεσαι τον άνθρωπο που παίρνεις συνέντευξη».

Μιλώντας για μια ομιλία της που παρερμηνεύτηκε είπε: «Όταν αναφέρθηκα στην ενδοοικογενειακή βία, δεν είπα ποτέ ότι αυτό συνέβαινε στο σπίτι μου. Ναι οι γονείς μου είχαν χωρίσει, μπήκα από μικρή στον αθλητισμό.

Πιαστήκαν από μία φράση μιας 20λεπτης ομιλίας και το έβαλαν παντού.

Έχω επικεντρωθεί στη δουλειά. Υπάρχει κοινωνική πίεση, στα 35, όταν πηγαίνω στη γιαγιά, πότε θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδί. Με γεμίζει τόσο πολύ αυτό που κάνω. Για να κάνεις οικογένεια πρέπει να σε εμπνεύσει και ο άλλος» ανέφερε.