O Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει μία δροσερή σαλάτα με φασόλια, κινόα και αβοκάντο σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο αρωματικό ντρέσινγκ!

ΥΛΙΚΑ

Για 6 μερίδες

  • 300 γρ φασόλια μέτρια
  • 200 γρ κινόα
  • 2 κλωναράκια σέλερι
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 πράσινη πιπεριά κέρατο
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • 12 ελιές χωρίς κουκούτι ψιλοκομμένες
  • 5-6 κλωναράκια φρέσκος δυόσμος
  • ανθός αλατιού σε νιφάδες

Για το ντρέσιγνκ

  • 5 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 λιαστές ντομάτες
  • 1 κουτ της σούπας ταχίνι
  • 3 κουτ της σούπας μηλόξιδο
  • 2 κουτ του γλοκού πολτός σκόρδου με ελαιόλαδο