«Δύο στη 1»: Συγκίνηση στο φινάλε – «Πίστευα ότι αυτό το σπορ είχε τελειώσει για εμένα»
Τηλεόραση

«Δύο στη 1»: Συγκίνηση στο φινάλε – «Πίστευα ότι αυτό το σπορ είχε τελειώσει για εμένα»

«Δύο στη 1»: Συγκίνηση στο φινάλε – «Πίστευα ότι αυτό το σπορ είχε τελειώσει για εμένα»

Φορτισμένοι οι παρουσιαστές

Φινάλε για αυτή τη σεζόν είχε η εκπομπή «Δύο στη 1» αυτή την Κυριακή, με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό συγκινημένοι.

Ήδη από την αρχή οι δύο παρουσιαστές ήταν φορτισμένοι και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τη χρονιά που πέρασε.

«Περάσαμε μια χρονιά μαζί. Είναι μια συγκινητική μέρα. Πίστευα ότι δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση, είχαν περάσει 12 χρόνια και ήρθε αυτό το δώρο και ήταν τόσο ωραία ρε Ζωή. Είναι όλο αυτό, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο» είπε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

«Πόσο σημαντικό είναι να χτίζονται ανθρώπινες σχέσεις, γιατί δεν είναι μαγικά πλασμένα τα πράγματα ειδικά στον δικό μας χώρο. Αυτό που έχουμε στη ψυχή μας το βγάζουμε και με πολύ περίσσια ειλικρίνεια και αγάπη» ανέφερε Ζωή Κρονάκη.

Και λίγο πριν από το φινάλε επανήλθαν με τη Ζωή Κρονάκη να στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα λέγοντας πως ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας.
«Ήταν μία χρονιά σταθμός και θέλω να πω να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Πάλεψα πολύ με ό,τι είχα, με αξιοπρέπεια, άφησα κομμάτια πίσω, όταν έγινα μαμά, πέρασαν τα χρόνια, δεν ήξερα αν θα μου δοθεί η ευκαιρία μέσα σε αυτόν τον χρόνο ξανά. Θέλω να πω στις μαμάδες και σε όσες τα παράτησαν ότι ποτέ δεν είναι αργά. Αυτός που πάντα μας στυλώνει είναι ο φόβος» δήλωσε.
«Πίστευα ότι αυτό το σπορ είχε τελειώσει για εμένα. Δεν το κυνήγησα ποτέ, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θεωρούν την τηλεόραση το μέσο τους αλλά σε ένα μίνιμουμ συνεννόησης γίνονται θαύματα. Χρειάζεται δουλειά, πάθος. Το μεγαλύτερο μάθημα είναι ότι μετρηθήκαμε. αντέξαμε και ερχόμαστε με όρεξη και κέφι» σημείωσε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.