Εξηνταβελώνη – Παράδεισος: «Όλες αυτές οι ερωτικές ιστορίες είναι αδιέξοδες αλλά θα υπάρχει ευχάριστο τέλος»
Τηλεόραση

Εξηνταβελώνη – Παράδεισος: «Όλες αυτές οι ερωτικές ιστορίες είναι αδιέξοδες αλλά θα υπάρχει ευχάριστο τέλος»

Εξηνταβελώνη – Παράδεισος: «Όλες αυτές οι ερωτικές ιστορίες είναι αδιέξοδες αλλά θα υπάρχει ευχάριστο τέλος»

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για το πώς βρέθηκε από το Παιδαγωγικό στην υποκριτική και τη σειρά που πρωταγωνιστεί, τον  Παράδεισο των κυριών.

Αναφερόμενη στην αγάπη της για το σχολείο και τις σπουδές στα παιδαγωγικά, είπε:

«Έχω σπουδάσει στο Παιδαγωγικό τμήμα αλλά δεν το ολοκλήρωσα γιατί μπήκα στις σπουδές της υποκριτικής όπου εκεί τις ολοκλήρωσα. Επειδή είμαι αντιδραστικός άνθρωπος, αν υπήρχε πίεση από τους γονείς μου θα μου έβγαινε διαφορετικά. Μου άρεσε πολύ το διάβασμα και τα μαθήματα. Ήμουν από τους μαθητές που το πήραν απόφαση κοντά στο Πάσχα. Έγραψα πολύ καλά, 19,46 είχα τις βάσεις γιατί ήμουν καλή μαθήτρια.

Πάντα αλλά και αργότερα σαν ηθοποιός είχα μια μανία με τους καθηγητές μου. Μου άρεσε να παρατηρώ τις γυναίκες δασκάλες και ήθελα να ευχαριστώ τους καθηγητές μου πιο πολύ και όχι τους γονείς μου. Θεωρώ ότι αν δεν είχα ασχοληθεί με την υποκριτική θα ήμουν μια πολύ καλή δασκάλα. Μου άρεσε πολύ ο χώρος του σχολείου, πιστεύω σε αυτό το λειτούργημα.

Όταν ξεκίνησα τις σπουδές στο Εθνικό Θέατρο, είχα κάποιους μαθητές που τους έκανα ιδιαίτερα και έβγαζα ένα πολύ καλό χαρτζιλίκι. Οι σπουδές ήταν όμως σκληρές στο εθνικό θέατρο και έπρεπε να σταματήσω τα μαθήματα στους μαθητές. Η μετάβαση έγινε σταδιακά και μετά δεν γύριζε πίσω».

Για την στροφή στην υποκριτική, είπε:

«Έχω κάνει κωμωδίες στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο στο παρελθόν. Ωστόσο έχω γράψει κάποια κωμικά έργα. Αυτό που αρέσει στους ηθοποιούς είναι να τα κάνουμε όλα. Μας αρέσει να λέμε ιστορίες, να τσαλακωνόμαστε. Εννοείται  θα ήθελα να κάνω κωμωδία, αλλά και θρίλερ. Ό,τι έχει να κάνει με μεταμόρφωση με ιντριγκάρει πάρα πολύ. Δεν έχω αμφιβολίες για τις επιλογές μου, έχω μια προσωπική ηρεμία. Έμεινα στην υποκριτική επειδή είναι ένα επάγγελμα που σε κρατάει σε κίνηση. Μπορεί να είναι επισφαλές, αλλά είναι και πολύ δημιουργικό».

«Νομίζω πως σιγά σιγά οι ιστορίες ολοκληρώνονται στη σειρά. Αυτό που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια είναι ότι όλες αυτές οι ερωτικές ιστορίες είναι αδιέξοδες. Ο κόσμος γενικά διχάζεται για τους χαρακτήρες της σειράς αλλά θέλει να ευτυχήσουν. Θα αποκατασταθούν τα πράγματα και θα υπάρχει ένα ευχάριστο τέλος».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: