Έλενα Τοπαλίδου: «Αν δεν ήμουν αυτοκαταστροφική ίσως χόρευα και αλλιώς»
Τηλεόραση

Έλενα Τοπαλίδου: «Αν δεν ήμουν αυτοκαταστροφική ίσως χόρευα και αλλιώς»

Έλενα Τοπαλίδου: «Αν δεν ήμουν αυτοκαταστροφική ίσως χόρευα και αλλιώς»

Όσα είπε στην Μαρία Μπακοδήμου για τον χορό και την οικογένειά της

Καλεσμένη στην εκπομπή, Γειά σου, και τη Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε η Έλενα Τοπαλίδου και μίλησε για τον χορό αλλά και την οικογένειά της.

Η ηθοποιός θα παντρευτεί με τον Νίκο Κουρή μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας με θρησκευτικό γάμο.

«Ένα ζητηματάκι για τα κιλά υπήρχε χρόνια. Τον ταλαιπώρησα πολύ τον εαυτό μου. Είναι ο χαρακτήρας του καθενός, δεν συμβαίνει σε όλους. Δεν θα μπορούσα να μην χορεύω. Ήταν σίγουρο ότι έπρεπε να χορεύω και να βασανιστώ. Όπου και αν πήγαινα θα βασανιζόμουν.

Αυτό που έγινε, έγινε και είμαι μια χαρά για αυτό. Τα έκανα τα πράγματα όπως τα έκανα. Αν δεν ήμουν αυτοκαταστροφική ίσως χόρευα και αλλιώς!

Ο ενοχικός άνθρωπος θα πάρει την ευθύνη πάνω του. Κάποια στιγμή λες “μήπως δεν φταίω για όλα;”. Και από τη στιγμή που θα το πεις είναι πολύ απελευθερωτικό για σένα. Αφού κατάφερα να το πω και εγώ!».

«Είμαι χαριτωμένη μαμά και αυστηρή. Τώρα πια επειδή το παιδί αυτό μας έχει ξεκουράζει από τη μέρα που γεννήθηκα. Κάθε μέρα μας έλεγε ότι περνούσε τέλεια, ότι όλα θα τα έτρωγε και στο σχολείο ήθελε να πάει. Ήταν τόσο ξεκούραστα και τώρα είπα “ρε συ, είσαι ωραίος”. Είναι ένας απίθανος νεαρός άνθρωπος.

Τον χαίρομαι τόσο πολύ. Τον βλέπαμε στην παράσταση και ήταν μοναδικός. Δεν ήταν με το αίσθημα ότι μας αρέσει το παιδί μας. Καταλαβαίνω ότι μπορώ να το δω από πάνω και πότε μου αρέσει επειδή είναι το παιδί μου. Δεν είμαι περήφανη για αυτόν. Τον βλέπω και λέω “είναι σημαντικός”.

Αν πω ότι είμαι περήφανη για αυτόν είναι σαν να του επιβάλλω κάτι από μένα και δεν θέλω. Όταν τελείωσε του είπα ότι ήθελα να του μιλήσω στον πληθυντικό. Ήθελα να του πω “Κύριε Κουρή είστε καταπληκτικός».