Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Θα ήθελα ο σύντροφός μου να μην…»
Τηλεόραση

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Θα ήθελα ο σύντροφός μου να μην…»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Θα ήθελα ο σύντροφός μου να μην…»

Η καλλιτέχνιδα εξήγησε γιατί δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή και γιατί δεν χρωστάει απαντήσεις

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν η πρώτη καλεσμένη του Κώστα Τσουρού στην πρεμιέρα του και  την ταξίδεψε με τα γραφικά του στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Μύκονο.

Μεταξύ άλλων ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο» και σχολίασε: «Με τον Νίκο Τερζή και τον Γιάννη Κότσιρα που είναι οι δημιουργοί του τραγουδιού με κάλεσαν φέτος με έναν πολύ ξαφνικό και όμορφο τρόπο να τραγουδήσω αυτό το υπέροχο τραγούδι που με συγκίνησε πάρα πολύ».

«Η Μύκονος έχει ορίσει την αισθητική μου»

Λόγω φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος η ερμηνεύτρια, όπως ανέφερε, φέτος το καλοκαίρι δεν πρόλαβε να απολαύσει το νησί της Μυκόνου, από όπου κατάγεται, αλλά υπογράμμισε ότι το αγαπά πολύ και της λείπει.

«Η Μύκονος έχει ορίσει την αισθητική μου. Εκεί είναι οι παιδικές μου φίλες», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια της συνέντευξης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια κι ανέφερε ότι στην εφηβεία δυσκολεύτηκε.

«Ήμουν ένα παιδί που πάντα είχε ανάγκη την ελευθερία. Μέχρι που ανακάλυψα ότι η ισορροπία έρχεται όταν βρεις ανθρώπους να συνυπάρχουν μαζί σου κι αυτοί είναι οι φίλοι μου που τους ευγνωμονώ».

«Δεν πολυγουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, έχοντας βγει από ένα διαζύγιο με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου και με τη νέα της σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

«Δεν είχα πολύ χρόνο για προσωπική ζωή ακριβώς δεν είχα αυτό το καλοκαίρι γιατί τα ταξίδια που έκανα ήταν ανελέητα αλλά είμαι καλά γιατί είμαι σε μια φάση ζωής που απολαμβάνω ό,τι έρχεται. Ήταν ένα πάρα πολύ δημιουργικό καλοκαίρι με πολλά δώρα και ήμουν σε μια ωραία στιγμή για να τα γευτώ.

Χαμογελώ πάντα ακόμα και όταν δεν είμαι στα πολύ καλά μου.

Γενικά λένε πολλά για μένα. Δεν με ενοχλεί απλώς τώρα τελευταία έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι σε κάποιους ίσως φαίνεται αδιάφορο ότι δεν πολυγουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να δικαιολογηθώ.

Δεν νιώθω ότι χρωστάω κάτι σε κάποιον κάτι, μια απάντηση που με ασυνέπεια δεν δίνω. Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου. Από κεί και πέρα δεν κρύβομαι ούτε είμαι άνθρωπος που δεν απαντώ.

Δεν με νοιάζει που ασχολούνται με μένα αλλά που κρίνουν.

Αυτή την εποχή ζούμε κοσμοϊστορικά πράγματα, ποιος νοιάζεται τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Αν ένιωθα ότι ένας Έλληνας θα ανακουφιστεί με το να μάθει τι κάνω στη ζωή μου θα το έλεγα.

Η αυτούσια προσωπική μου ζωή είναι η εργασία μου. Για να είμαι ευτυχισμένη με έναν σύντροφο, να έχω ισορροπία η εργασία μου καλύπτει πολλές πτυχές του εαυτού μου.

Η δουλειά μου με κάνει να ανακαλύπτω αν είμαι ευτυχισμένη.

Θα ήθελα ο σύντροφός μου να μην επεμβαίνει στη δουλειά μου, είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να είναι δικό μου, είναι η βαθιά Ελεωνόρα. Ακούω γνώμες από όλους, αλλά δεν θα ήθελα κάποιος να επεμβαίνει στο πότε θα κάνω κάτι» ανέφερε.