Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Φοβάμαι το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη»
Τηλεόραση

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Φοβάμαι το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη»

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Φοβάμαι το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη»

Όσα είπε στην εκπομπή, Πρωταγωνιστές

Στην εκπομπή, Πρωταγωνιστές, μίλησε η Έλλη Κοκκίνου και αναφέρθηκε στο κατά πόσο παίζει ρόλο η ομορφιά, εάν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις και πότε ένιωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Στα 12 ξεκίνησα το σκι, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να κατέβω ξανά. Έχω πάρει μετάλλια! Ο πρωταθλητισμός σου αφήνει κουσούρια. Έχω δισκοπάθεια, έχω τενοντίτιδα και στους δύο ώμους. Θα γίνω τον Ιούλιο 54. Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές. Φοβάμαι πολύ το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω μπότοξ. Να κάνω μια φορά τον χρόνο γιατί δεν μου αρέσει το παγωμένο βλέμμα. Μου αρέσει η φυσικότητα. Πού και πού μία φορά θα κάνω κι αυτό ελαφρύ για να μην χαραχθούν ρυτίδες. Όσο πιο απλό, όσα πιο λίγα τόσο πιο μικρές δείχνουμε. Σε 5 χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνω.

Σίγουρα η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια δουλειά που έχει προβολή. Ήμουν ένα γλυκό κορίτσι, όταν με ετοίμαζαν ήμουν πιο εντυπωσιακή. Στην σκηνή ήμουν σέξι αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μπορούσα να ήμουν σέξι αλλά ήταν θηλυκά. Νομίζω ότι ποτέ δεν το πούλησα έτσι. Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, είναι ντε φάκτο.

Δεν πούλησα την ομορφιά μου για να κερδίσω κάτι. Θέλω να είμαι όμορφη, προσπάθησα για αυτό γιατί είχα πάρει κιλά κάποια στιγμή. Πάσχισα πολύ για να τα χάσω. Η ομορφιά ναι μεν είναι διαβατήριο αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν θα πείσεις τον κόσμο για πολλά χρόνια επειδή είσαι όμορφος ή όμορφη. Τώρα βγαίνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι στα 33 μου. Αυτή η 20ετία με έχει αλλάξει τόσο πολύ μέσα μου, οι ατέλειες είναι περισσότερες λόγω ηλικίας αλλά αισθάνομαι πιο σίγουρη για μένα».

Διαβάστε επίσης

Παναγιώτα Βλαντή: «Ένιωθα ενοχές γιατί στη σχολή μου έλεγαν “έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις”»