Έμιλυ Κολιανδρή: «Είναι σκληρό να δεχθείς μια τόσο μαζική επίθεση»
Τηλεόραση

Έμιλυ Κολιανδρή: «Είναι σκληρό να δεχθείς μια τόσο μαζική επίθεση»

Έμιλυ Κολιανδρή: «Είναι σκληρό να δεχθείς μια τόσο μαζική επίθεση»

Όσα είπε στην εκπομπή, Στούντιο 4, για τον Χρήστο Λούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Έμιλυ Κολιανδρή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι τον έχει συμβουλέψει να είναι πιο προσεκτικός στις συνεντεύξεις του διότι πολλές φορές όσα λέει παρερμηνεύονται.

«Λέω στον Χρήστο να μην λέει πολλά στις συνεντεύξεις του. Έχει τη γνώμη του που είναι ισχυρή και πάντα εμπεριστατωμένη κατά τη γνώμη μου αλλά πολλές φορές άμα τα σχόλιά του απομονώνονται λες “ας είμαι πιο προσεκτικός και να μη δημιουργείται ένας θόρυβος χωρίς λόγο”. Υπάρχει στεναχώρια και από τη μεριά του που πληγώνεται πολύ και χωρίς να το δει, δεν θέλει να το παραδεχτεί ότι τον πειράζει. Ήταν μια περίοδος που δεν ήταν ευχάριστη, τότε με τα σποτάκια και τον κορονοϊό. Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα που να σου στείλει ο άλλος προσωπικό μήνυμα και να σε βρίσει και είναι σκληρό να δεχθείς μια τόσο μαζική επίθεση. Μια φορά είχα πει σε μια συνέντευξη ότι νιώθω άγχος που μεγαλώνω έναν γιο.

Γιατί πιστεύω ότι αν κάνω καλή δουλειά με τον γιο, δεν θα ταλαιπωρούνται οι κόρες. Και μου έστελναν μηνύματα του τύπου “δεν ντρέπεστε”. Δεν ξέρω γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό! Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Και αν μπω στο Facebook να δω σχόλια, ο τρόπος που μιλάνε άνθρωποι για ανθρώπους, λες “πώς ζουν; Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι;”. Με σοκάρει, με θυμώνει. Οι άνθρωποι που εκτίθενται είναι ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσεις. Θεωρώ ότι οι συνεντεύξεις του Χρήστου είναι ενδιαφέρουσες. Και αυτό επειδή πάντα θα πάει με το ρεύμα, δεν θα κάνει πίσω μπορεί να φέρει αυτή την ιστορία. Έχει ζητήσει συγγνώμη για πράγματα που έχει πει, δεν είναι αμετακίνητος. Τη λέει τη γνώμη του αλλά την παίρνει και πίσω. Εγώ είμαι πιο πολύ εξισορροπίστρια. Στο σπίτι αλλάζει αυτός ο ρόλος, είναι πιο σύνθετη η σύνθεση του σπιτιού. Εγώ θα φιλτράρω πάντα τα πράγματα. Δεν μου αρέσει να προκαλώ».

«Στο σπίτι είμαι πιο συγκρουσιακή. Στις σχέσεις μου με φίλους, με συνεργάτες είμαι αρκετά υπομονετική. Υπάρχουν στιγμές, λίγες πολύ λίγες, και έχω βγει εκτός εαυτού. Μαζεύω και η έκρηξη γίνεται σε μια τελείως αδικαιολόγητη στιγμή και χάνω το δίκιο μου. Πρέπει να φτάσει στα όρια για να ξεσπάσω. Ντρέπομαι, δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη αυτού του πράγματος. Οι ηθοποιοί είμαστε δραματικοί, εγωκεντρικοί. Και οι εκρήξεις μας είναι πιο θεατράλε. Επειδή το βλέπω και το κρίνω, δεν μπορώ να το κάνω εγώ».

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Λούλης: «Δεν θα μου άρεσε να είμαι ένας πενηντάρης που νομίζει ότι είναι εικοσιπεντάρης»