Επίθεση Μαρτίκα στην Πολυκάρπου: «Έχεις γίνει…» – Αντέδρασε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου
Τηλεόραση

Επίθεση Μαρτίκα στην Πολυκάρπου: «Έχεις γίνει…» – Αντέδρασε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου

Επίθεση Μαρτίκα στην Πολυκάρπου: «Έχεις γίνει…» – Αντέδρασε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου

Ανέβασε τους τόνους ο Σπύρος Μαρτίκας αναφερόμενος στη ληστεία στο φαρμακείο του και τα σχόλια ότι ήταν σκηνοθετημένη

Πολύ απρόσμενη τροπή πήρε η παρουσία του Σπύρου Μαρτίκα στη Super Kατερίνα. Ο παίκτης του Survivor -που ως γνωστόν είναι φαρμακοποιός στο επάγγελμα- βγήκε στην εκπομπή για να μιλήσει για τη ληστεία σε ένα από τα φαρμακεία του.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας κλήθηκε να σχολιάσει τα tweets που διακωμωδούσαν το περιστατικό και έκαναν λόγο για σκηνοθετημένη ληστεία.

Το πάνελ της εκπομπής καταδίκασε τα σχόλια.

Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή ήταν εξοργισμένος με τα ιντερνετικά σχόλια. «Μια μεγάλη ντροπή για όλους αυτούς που τολμάνε να παίζουν με την ακεραιότητα μιας κοπέλας που εργάζεται με έναν μισθό υπαλλήλου φαρμακείου, εύχομαι να μην τους τύχει. Δύο μέρες πριν από το δικό μου περιστατικό συνάδελφός μου μού έστειλε βίντεο με τον ίδιο ληστή να κάνει το ίδιο σε άλλο φαρμακείο! Η κοπέλα ήρθε αντιμέτωπη με έναν ληστή που θα μπορούσε να τη σκότωνε. Δεν με νοιάζει το ταμείο!».

Μάλιστα το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή.

Η ίδια η υπάλληλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής δηλώνοντας: «Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα τον φόβο. Μετά κάλεσα τον κ. Σπύρο και τους δικούς μου που ήταν στο τηλέφωνο και ήρθε η Αστυνομία. Ήταν νέος σε ηλικία. Δεν σκέφτηκα αν έχει όπλο. Θεωρώ ότι είναι μεταξύ 18-26. Πήρε κοντά στα 250 ευρώ. Η Αστυνομία πήρε την ποδιά μου και παρέδωσα και την μπλούζα μου».

Και ενώ φαινόταν ότι η συζήτηση θα τελείωνε ομαλά με τον Σπύρο Μαρτίκα να εξηγεί ότι τα φαρμακεία είναι ευάλωτα και για τα χρήματα και για τα φάρμακα που είναι δέλεαρ για τοξικομανείς, έγινε το… μπαμ.

Ο παίκτης του Survivor λίγο πριν κλείσει τη σύνδεση είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου που για ακόμα μία φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια και επιβεβαιώνω την αλήθεια με το δεύτερο βίντεο που έστειλα. Έχει εμμονή να θέλει να με εκθέσει. Έχεις γίνει η νούμερο ένα Κατίνα της τηλεόρασης!».

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεπερνώντας το αρχικό σοκ θύμωσε: «Δεν δέχομαι τέτοιες προσβολές για μία συνεργάτιδά μου που είναι κυρία με κ κεφαλαίο!» με τον Μαρτίκα να επιμένει ότι θα της πει κατ’ ιδίαν τι του έχει κάνει η ρεπόρτερ.

Δείτε το βίντεο: