Ευγενία Ξυγκόρου: «Έχει αποφασιστεί πώς θα τελειώσει το Προξενιό, αλλά δεν μας λένε»
Τηλεόραση

Ευγενία Ξυγκόρου: «Έχει αποφασιστεί πώς θα τελειώσει το Προξενιό, αλλά δεν μας λένε»

Ευγενία Ξυγκόρου: «Έχει αποφασιστεί πώς θα τελειώσει το Προξενιό, αλλά δεν μας λένε»

Όσα είπε η τηλεοπτική Ιουλία από το Προξενιό στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ευγενία Ξυγκόρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για την πορεία της καριέρας της στην υποκριτική, για το Προξενιό της Ιουλίας, την προσωπική της ζωή και τα social media.

Αναφερόμενη στην πορεία της καριέρας της στην υποκριτική, είπε:

«Δεν μου ήρθε ξαφνικά να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ήταν σαν να το ήξερα πάντα, από το Γυμνάσιο ήδη. Δεν ήμουν ιδιαίτερα εξωστρεφής στο σχολείο. Τα σχέδιά μου ήταν σε σχέση με την υποκριτική. Ήθελα να περάσω με Πανελλήνιες στο Θεατρικών Σπουδών και μετά να πάω σε δραματική. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί πήγα τυχαία σε μια οντισιόν που με κάλεσαν από το Facebook και ενώ δεν περίμενα να με πάρουν, με πήραν και έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου».

Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Προξενιό της Ιουλίας είπε:

«Μου αρέσουν οι σειρές εποχής, νιώθω άνετα με το σκηνικό, τα ρούχα και κατευθείαν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Είναι μακριά από εμάς κάποια πράγματα αλλά άμα μπεις στη συνθήκη καταλαβαίνεις τι γίνεται. Στη σειρά φαίνεται ποια ήταν η θέση της γυναίκας τότε και μου αρέσει που αναπτύσσει τις σούπερ δυνάμεις που είχε η κάθε γυναίκα για να αντιμετωπίσει αυτό που της συνέβαινε. Το όπλο της Ιουλίας είναι η κατανόηση, έχει υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο και να βοηθήσει, κάτι που δεν θα της βγει σε καλό αλλά είναι όπλο αυτό».

«Όταν κάνουμε σκηνές στην πρόβα, οι σκηνοθέτες μου λένε, ”πάμε πάλι όχι Ξυγκόρου, Ιουλία”, κάθομαι εγώ γελάω και μου το κόβουν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου από τότε που με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Δεν με συναντάνε και σε κάθε στενό. Αλλά όταν μου μιλάνε είναι σαν να τους ξέρω, μου είναι οικείο».

«Δεν έχω την καλύτερη σχέση με τα social media. Μου στέλνουν μηνύματα οι φίλοι απαντάω ή και όχι. Δεν μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον από τα social» ανέφερε.

«Στο Προξενιό της Ιουλίας δεν ξέρω ακόμα τι θα περάσω. Έχει αποφασιστεί πώς θα τελειώσει η σειρά αλλά δεν μας λένε» απάντησε όταν η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε αν το τέλος θα έχει σχέση με αυτό του βιβλίου.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ευγενία μου, μόνο εσένα έχω…»