Ευρυδίκη: «Ο χειρότερος εφιάλτης μου ήταν ο ήχος της φωτιάς. Ένιωθα ότι καιγόμουν…»
Τηλεόραση

Ευρυδίκη: «Ο χειρότερος εφιάλτης μου ήταν ο ήχος της φωτιάς. Ένιωθα ότι καιγόμουν…»

Ευρυδίκη: «Ο χειρότερος εφιάλτης μου ήταν ο ήχος της φωτιάς. Ένιωθα ότι καιγόμουν…»

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα βρέθηκε στο Στούντιο 4

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε η Ευρυδίκη και μοιράστηκε για τη Eurovision, την κυπριακή της καταγωγή αλλά και τη σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη.

Σε πολύ νεαρή ηλικία βρέθηκε να τραγουδά στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και από εκεί και πέρα άνοιξε τα φτερά της για σπουδές στο εξωτερικό.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους μου άλλαξε τα σχέδια και πήγα Αμερική και όχι Παρίσι. Δεν σκεφτόμουν ποτέ αν είχα κάνει άλλες επιλογές. Πάντα ζω το σήμερα» ανέφερε μέσα στα όλα.

Αναφέρθηκε ακόμη στις δυσάρεστες μνήμες που την έχουν σημαδέψει από την εισβολή στην Κύπρο, όταν εκείνη ήταν μόλις 6 ετών.

«Γεννήθηκα Λεμεσό αλλά το σπίτι μας ήταν Λευκωσία. Από την ημέρα του πραξικοπήματος ακούγαμε τους ήχους, τα τανκς. Είχα τρομάξει πάρα πολύ. Μας πήραν οι γονείς μας και πήγαμε στη Λεμεσό, μέναμε στις γιαγιάδες και τους παππούδες».

«Ακόμα βλέπω εφιάλτες. Ο χειρότερος εφιάλτης μου στα παιδικά μου χρόνια ήταν ο ήχος της φωτιάς. Ένιωθα ότι καιγόμουν, φοβόμουν, τις βόμβες».

«Δεν σταμάτησα ποτέ να ασχολούμαι με αυτό. Ψάχνω να μάθω περισσότερα. Σίγουρα μ΄έχει επηρεάσει. Δεν φταίει ο λαός, αυτοί που φταίνε πάντα είναι οι κυβερνήσεις, αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις χωρίς να μας υπολογίζουν, είμαστε απλά αριθμοί. 15 και 20 Ιουλίου δεν θα τραγουδήσω. Προσπαθώ ακόμα  να συμφιλιωθώ».

Μιλώντας για τον Μπομπ Κατσιώνη τόνισε πόσο πολύ τον θαυμάζει και πως στο πλάι του ζει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές στη ζωή της,«Με τον Μπομπ είμαστε μαζί από το 2015. Είναι όμορφα αυτά τα χρόνια. Τον θαυμάζω, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και μουσικός, από τους καλύτερους στον χώρο του».

«Αυτά τα 9 χρόνια που είμαστε μαζί από τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια στη ζωή μου.

Ο Μπομπ παίρνει το άγχος  μου, Μπορεί να είμαι αισιόδοξη αλλά είμαι πολύ αγχωτική, ζω μέσα στο άγχος. Έρχεται το βράδυ που μπαίνει στο σπίτι με ένα χαμόγελο και θα κάνει τα πάντα για να είμαι καλά. Αυτό δεν είναι αγάπη;».

Σε άλλο σημείο η Ευρυδίκη θυμήθηκε στιγμές από τις συμμετοχές της στη Eurovision.

Διαβάστε επίσης

Ευρυδίκη: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δώσω συμβουλές για τη Eurovision, γιατί…»