Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ζορίστηκα τα τελευταία χρόνια»
Τηλεόραση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ζορίστηκα τα τελευταία χρόνια»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ζορίστηκα τα τελευταία χρόνια»

Το τηλεοπτικό της comeback και οι δύσκολες στιγμές που πέρασε

Καλεσμένη στην «Ελένη» ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ενώ έκανα αναφορά και στην αρνητική κριτική που έχε δεχτεί κατά καιρούς.

«Δεν είχα άγχος γενικά. Πρώτη φορά. Είχα λίγο στην αρχή όταν με αγκάλιασε ο Κώστας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο Κώστας για εμένα αλλά και το ακουστικό. Είναι μια εκπομπή που ξεχωρίζει την επικαιρότητα από τη ψυχαγωγία. Έχω άποψη για την επικαιρότητα αλλά δεν είναι το κομμάτι μου. Δεν είμαι για να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τεκμηριώνω την άποψή μου».

Όπως είπε επειδή έχει στεναχωρηθεί με απόψεις που έχουν ακουστεί για εκείνη, φιλτράρει αυτά που λέει στον αέρα της εκπομπής.

«Ωστόσο, θα την πω την άποψή μου. Είμαι πιο καλά μέσα μου πλέον. Με συγκίνησαν τα λόγια που είχε πει ο Κώστας στην έναρξη. Γενικότερα μου αρέσει να δέχομαι αγάπη. Τώρα είμαι καλά, έχω κάνει δουλειά μέσα μου. Ζορίστηκα τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα είμαι καλά».

Μιλώντας για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου, στον οποίο ήταν καλεσμένη, είπε με χιούμορ «Μου την έφερε και παντρεύτηκε πριν από εμένα».

«Ο Γιώργος μου είπε πως η γυναίκα του είναι το τυχερό του. Ήταν δύσκολα για εκείνον, με την απώλεια της μητέρα του».

Διαβάστε επίσης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά για τον χωρισμό της με τον Βασάλο – «Ήταν προσωπικό μας θέμα»