Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά για τον χωρισμό της με τον Βασάλο – «Ήταν προσωπικό μας θέμα»
Πρωινές εκπομπές

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά για τον χωρισμό της με τον Βασάλο – «Ήταν προσωπικό μας θέμα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά για τον χωρισμό της με τον Βασάλο – «Ήταν προσωπικό μας θέμα»

Η πρώην Survivor μίλησε για τον λόγο που δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους

Για την περίοδο που άπαντες ασχολούνταν με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τότε που τα δημοσιεύματα την ήθελαν έγκυο, μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλόφορεί στα περίπτερα και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα.

«Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: “Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος”. Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν “με το καλό”. Ήταν πάρα πολύ άβολο», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: “Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας”; Ήταν, όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε», τόνισε η δημοσιογράφος και ξεκαθάρισε:

«Δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν θα δημοσιεύσω μια φωτογραφία με τη σχέση μου, γιατί είμαι και αυθόρμητος άνθρωπος».

Για τις φωτογραφίες με τον Γρηγόρη Μόργκαν από τη Χαβάη, απάντησε: «Στο ταξίδι μου στην Αμερική ήμουν με πολλούς καλούς φίλους, ωστόσο δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε θέματα που αφορούν στην προσωπική μου ζωή».

Διαβάστε ακόμα

Βαλαβάνη για το τηλεοπτικό της comeback: «Θέλει γερό στομάχι…»