Φαίη Σκορδά: «Κρατάω επαφή με τον Δημήτρη, παρότι κάποιες φορές εκνευρίζεται και μαζί μου»
Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά: «Κρατάω επαφή με τον Δημήτρη, παρότι κάποιες φορές εκνευρίζεται και μαζί μου»

Φαίη Σκορδά: «Κρατάω επαφή με τον Δημήτρη, παρότι κάποιες φορές εκνευρίζεται και μαζί μου»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στις κάμερες σε εκδήλωση του Μake a wish και αναφέρθηκε στην αλλαγή ώρας της εκπομπής της αλλά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Είμαστε πολύ καλά, οι περισσότεροι συνεργάτες είναι νέοι αλλά έχουμε ξανασυναντηθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι άνθρωποι που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν είναι λιγότερο καλοί. Είναι ξεχωριστοί και μένουν στην καρδιά μας, για κάποιους άλλους όχι, σε εμένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Πάμε συνειδητά να κάνουμε ψυχαγωγία και να κερδίσουμε ένα κομμάτι από τις εκπομπές που είναι τη συγκεκριμένη ώρα. Είμαστε απέναντι από όλους. Εγώ σαν πρωινό το αντιμετωπίζω και πάλι.

Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει κάτι για βραδινό, δεν είναι ένα κομμάτι που υπήρχε στην αρχική μας συμφωνία, έτυχε πέρσι να μου προταθεί το Voice, το ευχαριστήθηκα, θα δούμε στο μέλλον, για φέτος όχι.

Φαντάζομαι ότι σε λίγο καιρό θα βγει η εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Δεν στήριξα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον πιστεύω, έχει δοκιμαστεί σε πολλά, τα έχει καταφέρει. Είχε δική του εκπομπή, θα ξαναέχει και στο μέλλον πιστεύω. Τις εξετάσεις του τις έχει δώσει και τις έχει περάσει.

Κρατάω επαφή με τον Δημήτρη, παρότι κάποιες φορές εκνευρίζεται και μαζί μου, δεν έχει φτάσει στο μπλοκ

Είναι πάντα στην καρδιά μου, ξέρω την ποιότητά του, είναι ένα χρυσό παιδί ο Δημήτρης.

Είπα ότι θέλω να κάνω παιδί υποθετικά βάση του συναισθήματος που έχω για τα παιδιά. Ρεαλιστικά είναι λίγο δύσκολο να κάνω παιδί. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: «Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι…»