Φαίη Σκορδά: «Πάγωσε» η παρουσιάστρια με τον άνθρωπο που εισέβαλε στο πλατό της
Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά: «Πάγωσε» η παρουσιάστρια με τον άνθρωπο που εισέβαλε στο πλατό της

Φαίη Σκορδά: «Πάγωσε» η παρουσιάστρια με τον άνθρωπο που εισέβαλε στο πλατό της

Ποιος της έκανε έκπληξη κι εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του

Μια μεγάλη έκπληξη είχε σήμερα 22/2 η Φαίη Σκορδά στο πλατό της στο Fay’s Time.

Αφότου ξεκίνησε η εκπομπή και καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, ένας παλιός και αγαπημένος φίλος της εισέβαλε στο πλατό, με την ίδια στην αρχή να «παγώνει», καθώς δεν καταλάβαινε ποιος ήταν.

Η Φαίη Σκορδά κοιτούσε στο μόνιτορ και έλεγε «ποιος είναι;», ωστόσο πολύ γρήγορα διαπίστωσε ότι πρόκειται για τον πρώην συνεργάτη της, Άγγελο Πυριόχο.

«Έχω πάθει σοκ τώρα!», είπε η παρουσιάστρια με τον Άγγελο Πυριόχο να απαντά: «Δεν με γνώρισες;».

Η Φαίη Σκορδά έπεσε στην αγκαλιά του και αναφώνησε «Αγγελούκο μου», ιδιαίτερα συγκινημένη, με τον ίδιο να της λέει ότι πέρασε να τη χαιρετήσει και να φύγει.

Συγκινήθηκαν

Με αφορμή τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, ο Άγγελος Πυριόχος αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια που είχε στη ζωή του, τον πατέρα του, αλλά και αυτή της Φαίης Σκορδά, με την ίδια να συγκινείται.

«Πρόσφατα το έχω ζήσει και με τον δικό μου τον πατέρα. Ο πόνος είναι κάτι που μένει, γλυκαίνει σιγά σιγά από την πορεία των χρόνων. Αλλάζει μορφή ο πόνος», είπε ο Άγγελος Πυριόχος.

«Θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ Φαίη μου, δεν φεύγει ποτέ ο πόνος. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου. Είναι πολλές φορές που γυρίζω και λέω: “εδώ είσαι;”» τόνισε και συνέχισε: .

«Εμένα πέθανε ο μπαμπάς μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για το θα σε πάρω να φύγουμε. Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία, γύρισα για την πρεμιέρα. Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία εκεί που δίνουν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι… Όπως κι εσύ ήσουν».

«Sorry σε έβγαλα εκτός θέματος. Συγγνώμη», είπε ο Άγγελος Πυριόχος με τη Φαίη Σκορδά να έχει βουρκώσει.

«Είναι αυτό που προχωράμε και είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα

Φαίη Σκορδά: «Μνηστήρες» στα πόδια της – Ποια κανάλια τη διεκδικούν;