Φαίη Σκορδά: «Θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει»
Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά: «Θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει»

Φαίη Σκορδά: «Θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει»

Πηρε θέση για τα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και τον Σταμάτη Γαρδέλη, όταν τον φιλοξένησε στην εκπομπή της

Θέση για τα όσα είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην εκπομπή της, με αφορμή την τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show, πήρε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι εκείνη την ημέρα που είχε φιλοξενήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο Fay’s Time, έπρεπε να της είχαν ρίξει μαύρο με αυτά που έλεγε ο καλεσμένος της και αποκάλυψε τα μηνύματα που δέχτηκε στα social media, στα οποία κάποιοι της ανέφεραν ότι έκανε λογοκρισία στον ηθοποιό.

«Εμείς είχαμε καλέσει τον Σταμάτη Γαρδέλη, δεν θα ήθελα να αναφερθώ αλλά δυστυχώς όμως πρέπει να το κάνω. Τον καλέσαμε γιατί ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από ένα παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Έτσι γίνεται πάντα. Και ο ίδιος επέμενε να κάτσει μαζί μας. Τέλος πάντων. Στο Instagram έχω δεχτεί μηνύματα –που αυτά τα ανεπίτρεπτα που ακούσαμε εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει- που μου λένε ότι έκανα λογοκρισία στον Σταμάτη Γαρδέλη και ότι «ναι, που θες να πας την κοινωνία; Να μας γίνει αυτό ότι έτσι είναι;”. Δυστυχώς εύχομαι και ελπίζω να είναι κάποια μυαλά μεμονωμένα με παρωπίδες. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κουνήσω το δάχτυλο, αλλά αυτή που θα προσπαθήσω συναισθηματικά να εξηγήσω σε κάποιον», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Με αφορά ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συναισθηματικά δε μπορούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε το καλό των παιδιών;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

 Διαβάστε ακόμα

Σταμάτης Γαρδέλης: «Θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ»