Φίλιππος Τσαγκρίδης: Διαψεύδει τις φήμες περί σχέσης με τη Δανάη Μπάρκα
Τηλεόραση

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Διαψεύδει τις φήμες περί σχέσης με τη Δανάη Μπάρκα

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Διαψεύδει τις φήμες περί σχέσης με τη Δανάη Μπάρκα

Τι λέει το περιβάλλον του γνωστού επιχειρηματία, σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Γεια σου»

Μία ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και μία της Δανάης Μπάρκα από το ίδιο σημείο, την ίδια μέρα και ώρα, αλλά και το γεγονός ότι η παρουσιάστρια την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στην εκπομπή της χαρούμενη και τραγουδούσε «Έρωτα θέλει η ζωή», ήταν αρκετα για να ξεκινήσουν οι φήμες περί σχέσης ανάμεσα στους δύο.

Το θέμα αυτό συζήτησαν στην εκπομπή «Γεια σου», με τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει ότι είδε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε βραδινή έξοδο με παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

«Η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή η παρουσιάστρια, αλλά δε το είπα εγώ το όνομα, η Κατερίνα Καινούργιου το είπε πρώτη. Έχω κι άλλο ρεπορτάζ από εκείνο το βράδυ, αλλά δε θα το πω στον αέρα. Μίλησα με τη Δανάη Μπάρκα εκείνο το βράδυ, αλλά αυτό που μου είπε δε μπορώ να το πω στον αέρα» είπε ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη νέα κοινή τους έξοδο, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους καλέστηκαν από τον Βασίλη Καλλίδη στα γενέθλιά του, πήγαν μαζί, πέρασαν υπέροχα, ωστόσο δεν άφησαν να εννοηθεί ότι είναι μαζί στη ζωή.

«Δεν ξέρω αν κάποιος θέλει να αφήνει να αιωρείται αυτό το σενάριο αλλά αυτοί που τους είδαν δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει κάτι ερωτικό» είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Το διαψεύδει»

Ο Ισίδωρος Φίκαρης πήρε τον λόγο στη συνέχεια και έδωσε τις δικές του πληροφορίες, οι οποίες μάλιστα προέρχοται από το περιβάλλον του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Εγώ επειδή έχουμε κοινές παρέες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ρώτησα και έμαθα αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και μου το πολύ κοντινό φιλικό του περιβάλλον μου το διαψεύδει»,τόνισε χαρακτηριστικά.

«Εγώ θυμάμαι και σκέφτομαι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις φημολογούμενες σχέσεις της Δανάης. Θυμάμαι μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον Νίνο όταν είχε ακουστεί ότι είχε σχέση μαζί του. Θυμάμαι μετά μια ανάρτηση για τον Απόστολο Ρουβά. Μετά με τον Τίμο Ζαχαράτο και μετά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Γενικά υπάρχει ένα μοτίβο, ότι η Δανάη υποτίθεται ότι είναι σε σχέση με κάποιους ανθρώπους, που δε ξέρω πως βγαίνουν. Αυτά τα συγκεκριμένα αποδεδειγμένα δεν ίσχυαν» είπε στο τέλος ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ένα βήμα πριν από την επανασύνδεση;