Γιάννης Φουντούλης: «Είμαστε σαν ζητιάνοι κάθε χρόνο»
Τηλεόραση

Γιάννης Φουντούλης: «Είμαστε σαν ζητιάνοι κάθε χρόνο»

Γιάννης Φουντούλης: «Είμαστε σαν ζητιάνοι κάθε χρόνο»

Οι ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν

Μπορεί η Εθνική Ομάδα Πόλο να κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Γιάννης Φουντούλης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο υδατοσφαιριστής μιλώντας στον Βασίλη Σκουντή και απαντώντας στην ερώτηση του τι αλλαγές θα έκανε, μίλησε για όσα συμβαίνουν όλη τη χρονιά μέχρι να φτάσουν στους αγώνες.

Οι ελλείψεις είναι αρκετές και σημαντικές, με την ομάδα να παλεύει μόνη της για όσα θα θεωρούνταν δεδομένα σε μια άλλη χώρα.

«Αυτή η ομάδα χρειάζεται το πιο απλό και το πιο βασικό. Ένα σταθερό χώρο προπόνησης που θα περιλαμβάνει πράγματα που αλλού θεωρούνται αυτονόητα. Εννοώ πισίνες, γυμναστήρια, φυσιοθεραπευτήρια, ακόμα και τη στέγαση για κάποιο χρόνο των παικτών ή φαγητό στις εγκαταστάσεις.

Εμείς είμαστε…Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άσχημη έκφραση, είμαστε σαν ζητιάνοι κάθε χρόνο και δεν γνωρίζουμε πού και πώς θα γίνει η προετοιμασία μας και με τι συνθήκες. Και το άθλημά μας θεωρώ ότι χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και καινούργιες ιδέες που θα το πάνε μπροστά.

Γιατί θεωρώ ότι άνθρωποι που είτε είναι για πολλά χρόνια, για παράδειγμα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, χρειάζεται να ανανεώνονται και να πηγαίνουν το άθλημα προς μια άλλη κατεύθυνση. Που θα φαίνεται ότι θα είναι πιο επιτυχημένη».