Γιάννης Μούτσιος: «Η κόρη μου ήρθε μετά από δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Ταρακουνήθηκα γιατί…»
Τηλεόραση

Γιάννης Μούτσιος: «Η κόρη μου ήρθε μετά από δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Ταρακουνήθηκα γιατί…»

Γιάννης Μούτσιος: «Η κόρη μου ήρθε μετά από δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Ταρακουνήθηκα γιατί…»

Όσα είπε για τη ζωή του αλλά και τον ρόλο του ως μπαμπάς

Στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, βρέθηκε ο Γιάννης Μούτσιος και αναφέρθηκε στην οικογένειά του αλλά και την κόρη που έχει αποκτήσει εδώ και έξι χρόνια.

Με τη σύζυγό του είναι μαζί από το 2009 και όπως εξομολογήθηκε για να μπορέσει να κρατήσει μια σχέση αλλά και ένας γάμος χρειάζεται αρκετή δουλειά.

«Η κόρη μου είναι 6 ετών. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό όλο αυτό. Η ιδέα του να αποκτήσω παιδί μου φάνταζε κάτι μακρινό. Δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου ποτέ, προκύπτουν αυτά.

Και μάλιστα προέκυψε μετά από δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Οπότε αυτό το παιδί ήρθε να μας εκπαιδεύσει και μας εκπαιδεύει καλά.

Ταρακουνήθηκα με τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες γιατί σου δημιουργεί μια αίσθηση του τι γίνεται σε επόμενη φάση.

Περισσότερο το άγχος είναι για τη γυναίκα, το βιώνει πιο έντονα και οι άντρες είμαστε εξωτερικοί παρατηρητές. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμπαραστεκόμαστε, δεν είναι εύκολο πάντα».

«Η καταγωγή μου είναι από Καβάλα αλλά γεννήθηκα στη Γερμανία. Σε ηλικία 5 ετών μετακόμισα στην Καβαλά και μετά τα 18 πηγαίνω Αγγλία για σπουδές και δουλειά. Σπούδασα δημοσιογραφία, τηλεόραση και εργασία στην Αγγλία. Θα ήμουν ακόμη εκεί αν κάποια πράγματα δεν είχαν αλλάξει. Ήταν οικογενειακοί λόγοι και το στρατιωτικό. Έχω μια αδελφή, η μητέρα ήταν στο σπίτι οικιακά, είχε την ευθύνη μας. Ο μπαμπάς ήταν στη δουλειά και τον έβλεπα λίγο και είναι κάτι που δεν θέλω να ζήσει το παιδί μου. Σε αποξενώνει, όσο και αν τον αγαπάς, γιατί δεν μπορείς να έχεις βιώματα κοινά».

Διαβάστε επίσης

Απόστολος Μαγγηριάδης: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης με έσωσε από τον μακελάρη του Στρασβούργου όταν…»