Γιάννης Νταλιάνης: «Έβλεπα την υπερκόπωση του Λεωνίδα Κακούρη που ερχόταν»
Τηλεόραση

Γιάννης Νταλιάνης: «Έβλεπα την υπερκόπωση του Λεωνίδα Κακούρη που ερχόταν»

Γιάννης Νταλιάνης: «Έβλεπα την υπερκόπωση του Λεωνίδα Κακούρη που ερχόταν»

Ο ηθοποιός μίλησε για την αποχώρηση του πρωταγωνιστή από την παράσταση Βασιλιάς Ληρ και την ανάληψη του ρόλου από τον ίδιο

Ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης -καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον- μίλησε μεταξύ άλλων για την αντικατάσταση του Λεωνίδα Κακούρη από τον ίδιο στην παράσταση Βασιλιάς Ληρ.

«Κάθε μέρα, πριν  από την παράσταση αφιερώνω 1-2 ώρες στο να ξαναπροβάρω το ρόλο μου στον βασιλιά Ληρ, για να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Και πέντε μήνες πρόβες να έκανε κάποιος σε ένα τέτοιο ρόλο δε σταματά ποτέ η δουλειά», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν αρχές αυτού του δίσεκτου έτους, είχα μισή ώρα να αποφασίσω αν θα δεχτώ ή όχι. Αν έλεγα όχι, θα βρισκόταν μια άλλη λύση που δε ξέρω ποια θα ήταν, μπορεί να έμενε ξεκρέμαστη όλη η παραγωγή. Δεν ήταν όμως αυτό που με έκανε να πάρω την απόφαση να πω ναι αλλά ούτε το δέλεαρ της προβολής. Ο Χουβαρδάς και ο Μόσχος μου έδειξαν εμπιστοσύνη και για να μου το προτείνουν πάει να πει δεν είναι τελείως τρελοί. Αυτή η εμπιστοσύνη, η εμπειρία και η επιθυμία μου να αναμετρηθώ με αυτό το κείμενο, ήταν που έκαναν να δεχτώ.

Κάτι καλό που βγήκε μέσα από όλο αυτό και απαλλάχτηκα ήταν το άγχος. Αν μου είχε ανατεθεί από το καλοκαίρι η πρόταση, η αγωνία που θα είχα θα ήταν μεγάλη, όπως και το άγχος. Όποτε τώρα δεν είχα περιθώρια είπα, ”τέρμα αφού θα γίνει…”», συμπλήρωσε.

Ακόμη αναφέρθηκε και στον Λεωνίδα Κακούρη:

«Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει καταφέρει να έρθει ακόμα να μας δει. Είναι κι αυτός τώρα πάνω στη φάση. Μας είχε στείλει ένα μήνυμα πολύ θερμό. Με τον Λεωνίδα είχαμε το ίδιο καμαρίνι, είναι ένας πολύ ζεστός άνθρωπος. Ήμασταν πολύ κοντά και βοηθάγαμε ο ένας τον άλλον. Έβλεπα την κούρασή του και την υπερκόπωση που ερχόταν σιγά σιγά, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα φτάσει σε αυτό το όριο. Ευτυχώς το αντιλήφθηκε και πήρε αυτή την απόφαση την κατάλληλη στιγμή».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: «Ειπώθηκαν πολλά, αλλά…»