Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: «Ειπώθηκαν πολλά, αλλά…»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: «Ειπώθηκαν πολλά, αλλά…»

Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: «Ειπώθηκαν πολλά, αλλά…»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη θέση που πήρε στον «Βασιλιά Ληρ», όταν αποχώρησε ο συνάδελφός του

Στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Νταλιάνης, ο οποίος πήρε τη θέση του Λεωνίδα Κακούρη, όταν εκείνος αποφάσισε να αποχωρήσει από αυτή.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Έρη Βαρδάκη και αναφέρθηκε σε αυτήν την αντικατάσταση, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που ο Λεωνίδας Κακούρης πήρε αυτήν την απόφαση.

«Ο “Βασιλιάς Ληρ” είναι μια κορυφαία στιγμή για μένα. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί η παράσταση με τον Λεωνίδα. Το μεγαλύτερο δέλεαρ ήταν η πρόκληση που μου δινόταν να αναμετρηθώ με ένα τέτοιο κείμενο. Είπα το ναι μέσα σε μισή ώρα. Περίμενα ότι θα δημιουργηθεί ντόρος με την αποχώρηση του Λεωνίδα και ήταν το μόνο στοιχείο που μου έβαλε μια τροχοπέδη. Διαπίστωσα και για τον Λεωνίδα ότι δεν υπήρχε άλλη λύση», είπε αρχικά ο Γιάννης Νταλιάνης.

«Ειπώθηκαν πολλά πράγματα, αλλά αποκαταστάθηκε η αλήθεια με χαμηλούς τόνους. Ο Λεωνίδας μάς έστειλε τις ευχές του και ήταν πολύ συγκινητικό. Πέρασε μια μεγάλη υπερκόπωση ο Λεωνίδας και τώρα είναι πολύ καλά. Δεν έχουμε μιλήσει άμεσα, αλλά έχουμε ανταλλάξει πολύ θερμά μηνύματα», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: «Είναι πολύ θερμό αυτό που έγραψε για εμένα…»