Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του: «Όταν μια σχέση δεν μπορεί να εξελιχθεί, είναι καλύτερο να πενθήσεις και…»
Τηλεόραση

Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του: «Όταν μια σχέση δεν μπορεί να εξελιχθεί, είναι καλύτερο να πενθήσεις και…»

Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του: «Όταν μια σχέση δεν μπορεί να εξελιχθεί, είναι καλύτερο να πενθήσεις και…»

Έχει προχωρήσει στη ζωή του ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό του;

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε Τετ-α-τετ στον Alpha Κύπρου και μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και τον χωρισμό από τη σύζυγό του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς ως ατίθασος έφηβος ανακάλυψε το θέατρο και άλλαξε τη ζωή του, στη δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός. Μίλησε ακόμη για τη σχέση του με τον «δάσκαλό» του Γιώργο Κιμούλη και δε δίστασε να πει την άποψή του για όσα ακούστηκαν γι’ αυτόν, ενώ αποκάλυψε γιατί βρέθηκε να κολυμπά με φάλαινες στην Αλάσκα.

«Σπάνια δεν έχω περάσει καλά σε δουλειές μου. Αν είναι περίεργο το κλίμα θα αντιδράσω. Το κάνω για το καλό της δουλειάς. Έχω τσακωθεί με σκηνοθέτη.

Θα μίλαγα στον ίδιο αν έβλεπα μια κακοποιητική στάση. Μου έχει συμβεί από γυναίκα σκηνοθέτη και πρέπει να πάρεις θέση».

«Από μικρό με έχω φοβηθεί γιατί πήγαινα πάντα στην άκρη. Έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσα. Είχα γονείς που δεν ήξεραν πώς να είναι γονείς.

«Μετά τα παιδιά άρχισα να γυρνάω πιο νωρίς, γιατί ήθελε να περνάω χρόνο μαζί τους.

Μιλώντας για την πρώην σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν είπε: «Με έναν άνθρωπο που έχεις μεγαλώσει μαζί η απόφαση να χωρίσεις είναι δύσκολη αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να εξελιχθεί κάτι, είναι καλύτερο να πενθήσεις όσο χρειαστεί και να συνεχίσεις να τον έχεις στη ζωή σου γιατί έχεις και δύο παιδιά.

Δεν τρομοκρατήθηκα. Τα ζευγάρια που χωρίζουν, χωρίζουν σταδιακά. Λες να το ξαναπροσπαθήσω αλλά όταν φτάνεις σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο καλό είναι να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Έχουμε συνεπιμέλεια. Έχουμε δύο παιδιά που έχουν καταλάβει και είναι χαρούμενα και έχουν πάρει και από τους δύο.

Δεν είναι δύσκολο να μείνει κρυφό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να είμαι στα περιοδικά και στα πρωτοσέλιδα. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που παίρνουν τηλέφωνα “ελάτε, είμαι εδώ”.

Το θέλαμε και οι δύο. Ήμουν και στη φάση των Μελισσών με τα περιοδικά και δεν ήθελα τα παιδιά μου να με βλέπουν.

Επειδή είμαι άνθρωπος που μέσα στη σχέση θα ασχοληθώ με το σπίτι, όταν χώρισα δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό. Μόνο ότι γυρνώντας σπίτι δεν σε περιμένει κάποιος.

Δεν είναι θέμα αν είμαι έτοιμος να ερωτευτώ, αλλά αν θα σου έρθει. Με φλερτάρουν, κάτι γίνεται!» ανέφερε.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε το Ηappy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο ηθοποιός έχει προχωρήσει στη ζωή του και μάλιστα η σύντροφός του είναι μέσα από τον χώρο αλλά όχι ηθοποιός.