Γιωργής Τσουρής: «Η γυναίκα μου είναι ολόκληρο το σύμπαν»
Τηλεόραση

Γιωργής Τσουρής: «Η γυναίκα μου είναι ολόκληρο το σύμπαν»

Γιωργής Τσουρής: «Η γυναίκα μου είναι ολόκληρο το σύμπαν»

Όσα είπε για τη σύζυγό του και τη γνωριμία τους

Καλεσμένος στην εκπομπή, Γειά σου, βρέθηκε ο Γιωργής Τσουρής και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του αλλά και τη συνεργασία τους στο θέατρο.

Ο ηθοποιός από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε αντιλήφθηκε ότι είναι η ιδανική και πορεύονται μαζί για 16 ολόκληρα χρόνια.

«Με τη σύζυγο όταν κάτι δεν πάει καλά, είναι πανικός. Φοβάμαι αν θα με βάλει τιμωρία και με βάζει. Η τιμωρία που μπορεί να βάλει μια γυναίκα και να τον διαλύσει είναι το “όλα είναι μια χαρά” ενώ δεν είναι! Είμαστε μαζί 16 χρόνια, ήμουν 21 εγώ και 24 η γυναίκα μου, μου ρίχνει τρία χρονάκια. Είναι ένα ταξίδι ωραίο, για μένα τουλάχιστον.

Ήταν ένα πράγμα που συνέβη στην πολλή αρχή που είχα έρθει στην Ελλάδα και κάπως έγινε πολύ γρήγορα. Το μισό μου σύμπαν έγινε και μετά έγινε ολόκληρο.

Μετράω όλες μου τις επιλογές μαζί της. Αρνητικό είναι να είναι στην ίδια δουλειά. Είναι δύσκολο να συνεργάζεται ένα ζευγάρι, δύσκολες οι ισορροπίες.

Συνεχίζουμε και το κάνουμε και ετοιμάζουμε καινούργια παράσταση γιατί αξίζει το κόπο το ξύλο που τρώμε και ρίχνουμε μεταξύ μας.

Η δημιουργία που κάνουμε μεταξύ μας είναι παραπάνω από αυτό. Δεν άλλαξαν τα πράγματα. Όταν σκεφτήκαμε να κάνουμε παιδιά, από τότε έχω τα ίδια συναισθήματα.

Πριν από αρκετά χρόνια που το σκεφτήκαμε από τότε άρχισε να αλλάζει ο τρόπος που βλέπω τη Βάλια. Επειδή πρόλαβα να σκεφτώ τη ζωή μου και χωρίς παιδιά και είμαστε μια χαρά μαζί, το συναίσθημα βάθυνε πολύ σε αυτό το στάδιο. Εγώ ακόμη προσαρμόζομαι σε αυτή την πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης

Ο Γιωργής Τσουρής στο Znews: «Η αποδοχή είναι πιο σπουδαία από την κριτική»