Γιωργής Τσουρής – Βάλια Παπακωνσταντίνου: «Όταν κλείσαμε για εξωσωματική, μάθαμε ότι περιμένουμε ήδη παιδί»
Τηλεόραση

Γιωργής Τσουρής – Βάλια Παπακωνσταντίνου: «Όταν κλείσαμε για εξωσωματική, μάθαμε ότι περιμένουμε ήδη παιδί»

Γιωργής Τσουρής – Βάλια Παπακωνσταντίνου: «Όταν κλείσαμε για εξωσωματική, μάθαμε ότι περιμένουμε ήδη παιδί»

Όσα εξομολογήθηκε το ζευγάρι στην Τζένη Θεωνά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Μαμά-δες, βρέθηκαν ο Γιωργής Τσουρής και η Βάλια Παπακωνσταντίνου και μίλησαν για τις προσπάθειες που έκαναν να αποκτήσουν παιδί αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

«Μετά τα δύο παιδιά, όταν επανήλθε η σεξουαλική μας ζωή στην ενεργό δράση, ένιωσα ξαφνικά σαν να μπορούμε να βιώσουμε ξανά νιάτα σε αυτόν τον τομέα γιατί δεν υπάρχει πια αυτός ο στόχος. Είναι σημαντικό να ανακαλύπτεις την έλξη με τον σύντροφό σου εξαρχής.

Και ο λόγος που ήμασταν εξαρχής μαζί και ο λόγος που υπάρχουν αυτά τα παιδιά είναι γιατί ερωτευτήκαμε, ποθούμε ο ένας τον άλλον.

Ο τίτλος “Μακριά από παιδιά” είναι ένα ζευγάρι στην κωμωδία του έργου και έχει μια απώλεια. Εξερευνά την καταλληλόλητα του ως προς το να γίνουν γονείς.

Και στο βάθος υπάρχει και μια σκέψη ότι δεν χρειάζεται να γίνουν όλοι γονείς. Ο πυρήνας της οικογένειας είναι το ζευγάρι και πριν από τα παιδιά.

Το ένιωσα και λίγο πριν κάνουμε παιδιά. Οπότε είναι σημαντικό γιατί υπάρχει πολλή πίεση. Είμαστε οικογένεια!», ανέφερε αρχικά ο Γιωργής Τσουρής.

Η Βάλια Παπακωνσταντίνου συνέχισε: «Η κόρη μας είναι τριών ετών και 20 μηνών ο γιος μας. Δεν είχε πέσει η κοιλιά μου από την πρώτη εγκυμοσύνη και έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος. Είχα πάθει πανικό που δεν είχα χάσει την κοιλιά.

Ήταν έξι μηνών η κόρη μας όταν έμεινα έγκυος. Γυρνούσα σπίτι από βόλτα και είχα το τεστ στην τσάντα. Συναντιόμαστε στο ασανσέρ και του λέω “Αγάπη μου, σου έχω ένα δωράκι”.

Και γίνεται μια παύση γιατί δεν το είχαμε στα σχέδιά μας. Στο πρώτο μας παιδί δυσκολευτήκαμε πολύ, μας πήρε 7 χρόνια. Θεωρούσαμε ότι θα δυσκολευτούμε να κάνουμε παιδί!

Κάποια στιγμή όταν έκλεισαν τα θέατρα λόγω κόβιντ, κάποια στιγμή μιλήσαμε για εξωσωματική. Με έψησε και πήγαμε στον γιατρό 2-3 φορές και μας είπε “Μην ξανάρθετε αν δεν το αποφασίσετε”.

Την ημέρα που πήγαμε να κλείσουμε για εξωσωματική, ήμουν έγκυος. Στο πρώτο παιδί έσπασαν τα νερά στον 7ο μήνα, ήταν στη θερμοκοιτίδα και πήγαμε στο σπίτι χωρίς το παιδί και ήταν περίεργο.

Σε έχουν γεμίσει δώρα και λες “πήγα βόλτα και γύρισα;”. Είναι πολύ περίεργο αλλά όλα πήγαν καλά!».

Διαβάστε επίσης

Ο Γιωργής Τσουρής στο Znews: «Η αποδοχή είναι πιο σπουδαία από την κριτική»