Γιώργος Αλκαίος για την κόντρα του πατέρα του με την Έλντα Πανοπούλου: «Δεν θέλω να…»
Τηλεόραση

Γιώργος Αλκαίος για την κόντρα του πατέρα του με την Έλντα Πανοπούλου: «Δεν θέλω να…»

Γιώργος Αλκαίος για την κόντρα του πατέρα του με την Έλντα Πανοπούλου: «Δεν θέλω να…»

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Με μία αιχμηρή δήλωση σχολίασε η Έλντα Πανοπούλου τις δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου για το σχήμα που ετοιμάζει μαζί με τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βασιλείου ερωτηθείς για το comeback του Γιάννη Αλκαίου στη νυχτερινή ζωή είχε εκφράσει τη δυσπιστία του για το κατά πόσο το εν λόγω σχήμα θα έχει επιτυχία.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο» απάντησε με τη σειρά της η Έλντα Πανοπούλου.

Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» συνάντησε τον Γιώργο Αλκαίο μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του με την Έλντα Πανοπούλου με τον ίδιο να σημειώνει:

«Δεν επιστρέφω στην πίστα, δεν είναι πίστα αυτό που γίνεται εδώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι πίστες, είχα προτάσεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν έχω λόγο να το κάνω άλλο. Τώρα κάνω μία παράσταση με την Έλντα Πανοπούλου, μπορεί να περάσουν 3 χρόνια για να ξανακάνω δουλειά».

Αναφερόμενος στην ατάκα της Έλντας Πανοπούλου, για τον πατέρα του είπε:

«Δεν θέλω να αναπαράγω τη δήλωση της Έλντας Πανοπούλου για το αν είμαι γιος του Γιάννη Βασιλείου. Θέλω να είμαι εκτός από όλο αυτό».

Όσον αφορά την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τις νυχτερινές πίστες, δήλωσε:

«Καλά κάνει και απέχει. Ας πάρει τον χρόνο του και όταν γυρίσει να είναι αυτός που πρέπει να είναι».

Ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε πως δεν θα μπορούσε να είναι κριτής σε talent show και ότι δεν ασχολείται με τα social media.

Όσο για την Μαρίνα Σάττι και την επιλογή της από την ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη φετινή Eurovision είπε πως ήταν εξαιρετική επιλογή και ότι η τραγουδίστρια θα πάει πολύ ψηλά.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Βασιλείου κατά Έλντας Πανοπούλου: «Ντροπή της! Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»