Γιώργος Μπένος: «Ο δεύτερος κύκλος του Maestro θα είναι γεμάτος ανατροπές!»
Τηλεόραση

Γιώργος Μπένος: «Ο δεύτερος κύκλος του Maestro θα είναι γεμάτος ανατροπές!»

Γιώργος Μπένος: «Ο δεύτερος κύκλος του Maestro θα είναι γεμάτος ανατροπές!»

Όσα είπε για το Maestro αλλά και το μπούλινγκ που είχε δεχθεί σε μικρή ηλικία

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα βρέθηκε ο Γιώργος Μπένος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Maestro.

Η σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και τα σχόλια ήταν άκρως διθυραμβικά ανοίγει και πάλι την αυλαία τους στις 16 Μαΐου στις 22:40 μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Διαχειρίζομαι όμορφα τη διασημότητα, προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Προσπαθώ να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορώ με τους φίλους μου, την οικογένειά μου. Στην αρχή που κάναμε τις οντισιόν δεν ξέραμε ποιοι θα είναι. Κάθε φορά που έσκαγε η πληροφορία για ένα επόμενο όνομα έλεγα “ωραία”. Είναι υπέροχοι όλοι, είναι μια γιορτή όλο αυτό!

Θα είναι μια σεζόν που θα έχει τις ανατροπές της. Μετά από όλο αυτό που έγινε, πόσο καλά να είναι όλοι οι ήρωες;

Είναι μια γιορτή όλο αυτό, περνάμε πολύ ωραία. Εγώ ήδη προετοιμάζομαι ψυχολογικά ότι τελειώνει όλο αυτό και δεν θέλω καθόλου. Ήδη μου λείπει. Επειδή γυρνάμε τα τελευταία επεισόδια που θα τα δείξει από το φθινόπωρο και γυρνάμε το τελευταίο κομμάτι. Είμαστε πολύ συγκινημένοι και ευγνώμονες με όλο αυτό!

Μόνο θετικές αντιδράσεις θυμάμαι. Κι αυτό είναι το ευχάριστο. Όσο συνέβαινε αυτό έλεγα ότι κάτι συνέβαινε καλά. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη αλλά και στις σκηνές που φιλιόμασταν δεν θυμάμαι αρνητικά. Ήταν τόσο λίγα που δεν τους έδωσα σημασία. Υπήρχαν τόσα θέματα σε αυτή τη σειρά που μιλούσαμε για την ενδοοικογενειακή βία που πρέπει να τα ξεριζώσουμε. Το θεωρώ χαζό να ασχοληθεί κάποιος με κάτι που αφορά την αγάπη.

Και λόγω της ιστορίας του Σπύρου πολλές φορές τα γυρίσματα σφιγγόταν το στομάχι μου. Σκεφτόμουν ότι υπάρχει παραέξω ένα παιδί που δέχεται βία που δεν μπορούσα να το δεχτώ. Είχε συμβεί στα γυρίσματα να κλάψω. Μου άρεσε από την άλλη που συνέβαινε γιατί ήθελα να έχω ενσυναίσθηση για αυτό που συμβαίνει γύρω μου, κάτι παρατηρώ.

Στο γυμνάσιο είχα πέσει θύμα μπούλινγκ. Πλέον μπορεί να σε δείξει με το δάχτυλο γιατί κάνεις παρέα με κορίτσια. Σε εμένα συνέβη αυτό και θα έπρεπε να σημαίνει κάτι για κάποιους! Δεν μου έκαναν κάτι ιδιαίτερο. Αλλά αυτό μπορεί να θεωρήσει ότι κάτι σημαίνει. Αλλά δεν έχει καμία σύγκριση με αυτό που συμβαίνει σήμερα. Το κουβαλούσα ως βάρος γιατί το να πηγαίνεις στο σχολείο και να έρχεσαι αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ. Αλλά σήμερα τα πράγματα έχουν αγριέψει και θέλω να τελειώσει κάποια στιγμή αυτό!».

Διαβάστε επίσης

Maestro: 5+1 ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στον β’ κύκλο της σειράς και οι ρόλοι τους