Γιώργος Καραμίχος: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα. Αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται πολύ σκληρό…»
Τηλεόραση

Γιώργος Καραμίχος: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα. Αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται πολύ σκληρό…»

Γιώργος Καραμίχος: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα. Αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται πολύ σκληρό…»

Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την Έρημη Χώρα;

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Η ζωή προκύπτει. Πάντα θέλω να διατηρώ την ελευθερία ότι κάνω αυτό που αισθάνομαι αυτή την στιγμή. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με μια συνθήκη, όποια κι αν είναι αυτή, επαγγελματική ή προσωπική σχέση, που με κάνει να νιώθω ότι δεν είμαι ο εαυτός μου. Είμαι Αιγόκερως με Τοξότη. Είμαι σταθερός… στη μετακίνηση!».

«Κάθε στιγμή στη ζωή μου είναι σημαντική ακόμα και αυτές που δεν θυμάμαι. Πολλές φορές υποτιμάμε τις απλές στιγμές αλλά έχουν ποτίσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο τη διαδρομή μας. Σίγουρα ήταν καθοριστικά τα δύο χειρουργεία που έχω κάνει, στη μέση και τον καρκίνο. Άλλαξα μετά, γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν φταίει κανείς. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και πρέπει να βλέπουμε το θετικό πρόσημο, ώστε να τα “γυρίζουμε” με ένα τρόπο που να μπορούμε να βοηθήσουμε και τους άλλους και τον εαυτό μας να ανασάνει. Μετά από αυτά, παίρνω λιγότερο στα σοβαρά κάποια πράγματα, έχω μάθει την αρετή του να περιμένω κι εστιάζω στα άτομα που αγαπώ, έχω αλλάξει πολλά εισιτήρια για ταξίδια που δεν πήγα, χρειάζομαι λιγότερη μετακίνηση», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε απειληθεί και οι δύο» είπε στον Πέτρο Συρίγο.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός σχολίασε τα δρώμενα τόσο σε κοινωνικό όσο και πολιτικό επίπεδο λέγοντας:

«Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται πολύ σκληρό κι άγριο, αλλά με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Όλοι αναρωτιούνται από πού προέκυψαν αυτά. Πώς να μην προκύψουν, όταν επιτρέπεις και δίνεις τον λόγο να μιλάνε αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη; Δεν θα έπρεπε ούτε εσείς από τα κανάλια να τους βγάζετε.

Έγινε πάλι σάλος με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα όπως το 80 με τον πολιτικό γάμο. Αφήστε τους ανθρώπους να αγαπιούνται, να βάφουν τα μαλλιά τους ό,τι χρώμα θέλουν και ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά!».

Ειδικά για την τραγωδία στα Τέμπη τόνισε «δεν βγαίνει κανένας σοβαρά να μας πει πού πήγαν τα 41 εκατ. ευρώ που πήραμε πριν από τόσα χρόνια για την τηλεδιοίκηση. Δεν είναι μόνο ένας υπουργός, που θα έπρεπε να δημευθεί η περιουσία του με αυτά τα ψέματα που είπε.

Τώρα, στην Τρίπολη, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, δεν υπάρχει επιστάτης, τα ζώα πεθαίνουν από τύφο».

Αναφορικά με τα επαγγελματικά του είπε ότι η προβολή της σειράς «Έρημη χώρα» πήγε πολύ καλά ξεπερνώντας τις 2 εκατομμύρια προβολές στο ERTFLIX και πλέον παίζεται με διπλό επεισόδιο κάθε Παρασκευή στην ΕΡΤ1 και τον Μάιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Ο Γιώργος Καραμίχος που παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα στην ΕΡΤ το παιχνίδι Πες τη λέξη, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κι άλλες προτάσεις που έχουν να κάνουν με τον χώρο της παρουσίασης.