Γιώργος Λιάγκας: «Kάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου ενόχλησαν τον ΑΝΤ1. Η Δούκισσα ορθώς αποφάσισε να φύγει»
Τηλεόραση

Γιώργος Λιάγκας: «Kάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου ενόχλησαν τον ΑΝΤ1. Η Δούκισσα ορθώς αποφάσισε να φύγει»

Γιώργος Λιάγκας: «Kάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου ενόχλησαν τον ΑΝΤ1. Η Δούκισσα ορθώς αποφάσισε να φύγει»

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε τι συνέβη με τις αποχωρήσεις των δύο κυριών από την εκπομπή του

Για τις δύο αποχωρήσεις, αυτή της Δούκισσας Νομικού και της Μαρίας Κορινθίου, μίλησε ανοιχτά ο Γιώργος Λιάγκας στο Ενώπιος Ενωπίω.

«Θεωρώ ότι είμαι ο πιο δημοκράτης που μπορεί να υπάρξει. Δεν έχω πει ποτέ σε κάποιον τι να πει, δεν έχω βάλει όρια ποτέ σε κάποιον υπάρχει απόλυτη δημοκρατία. Από την άλλη όμως στην απόλυτη δημοκρατία θα ακουστούν όλες οι απόψεις και θα επικρατήσει η πιο γνωστή, όχι αυτού που είναι από πάνω, μιλάω για τον “αέρα”». δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για τις αποχωρήσεις Νομικού και Κορινθίου: «Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η Δούκισσα ήρθε σε μια εκπομπή διαφορετική από αυτή που μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ταλαντούχα, ωραία, πολύ πετυχημένη στη ζωή της και δική μου πρόταση στον σταθμό να έρθει. Δεν ταίριαξε σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει και ορθώς αποφάσισε να φύγει. Την εκτιμώ αφάνταστα».

Για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου απάντησε: «Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ με τη Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι. Δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν τα εμπορικά, δεν λέω σε κανέναν πώς θα τα πει, από εκεί και πέρα κάτι έγινε το οποίο δεν έχω καν αντιληφθεί και γι αυτό η Μαρία ποτέ δεν έχει πει κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω, μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία.

Δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν, γιατί δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Πουλάει. Έχω πληρώσει σφάλματά μου, αλλά έχω πληρώσει και πράγματα που δεν ήταν δικά μου και δεν είχα καμία γνώση».

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω το πιο ευτυχισμένο πάνελ, γιατί το φίδι από την τρύπα το βγάζω εγώ»