Γιώργος Περρής: «Η πορεία μου, δεν μου επέτρεψε ποτέ να καβαλήσω το καλάμι»
Τηλεόραση

Γιώργος Περρής: «Η πορεία μου, δεν μου επέτρεψε ποτέ να καβαλήσω το καλάμι»

Γιώργος Περρής: «Η πορεία μου, δεν μου επέτρεψε ποτέ να καβαλήσω το καλάμι»

Τι είπε για τη συνεργασία του με τον Μάριο Φραγκούλη

Για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, τον Μάριο Φραγκούλη, αλλά και την παιδική του ηλικία, μίλησε ο Γιώργος Περρής στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και τον Γιάννη Κορδώνη.

«Ονειρευόμουν πολλά χρόνια να κάνω έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο και πέρσι ήρθε η πρόταση από το εξωτερικό. Η δική μου πορεία δεν μου επέτρεψε ποτέ να καβαλήσω το καλάμι, γιατί τα πράγματα ήρθαν πολύ αργά» δήλωσε ο γνωστός ερμηνευτής.

«Η μία συνεργασία που ξεχωρίζω είναι αυτή με τον Michele Le Grand, γιατί ήταν και παιδικός μου ήρωας. Η άλλη είναι με τη Νάνα Μούσχουρη, η οποία πέρσι με έχρισε πρεσβευτή της UNICEF», πρόσθεσε.

«Η σκηνή είναι η μοναδική στιγμή που νιώθω ότι είμαι στο βασίλειό μου. Σε μία συναυλία μου στη Ρωσία πήγα κουτσαίνοντας, είχα στραμπουλήσει τον αστράγαλό μου και ο Michele Le Grand μέχρι μισή ώρα πριν το live ήταν στο νοσοκομείο, γιατί είχε ένα περιστατικό με την καρδιά του» τόνισε ο Γιώργος Περρής και επεσήμανε:

«Ήμουν ένα πολύ κλειστό και φοβισμένο παιδί. Στα διαλείμματα στο σχολείο δεν είχα φίλους, οι φιλίες ήρθαν πολύ αργότερα. Θα ήθελα να αποκτήσω τα δικά μου παιδιά. Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είναι κάτι που έπρεπε να γίνει, είναι ζήτημα ισότητας των πολιτών, είναι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα».

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Περρής: «Δισκογραφική εταιρεία με ανάγκασε να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι»