Γιώργος Σουξές: Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός
Τηλεόραση

Γιώργος Σουξές: Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός

Γιώργος Σουξές: Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός

Το αφιερωματικό βίντεο και η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στη συγκίνησή του

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ελένη, βρέθηκε ο Γιώργος Σουξές, τον οποίο απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν στη σειρά, Το Ναυάγιο.

Λίγο πριν από τη συνέντευξη, η εκπομπή μετέδωσε ένα αφιερωματικό βίντεο με όλη του την επαγγελματική πορεία.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά και στους γονείς του που πάντα τον υποστήριζαν αν και επιθυμία τους ήταν να δουλέψει στη ΔΕΗ.

Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αφού είδε όλη του τη ζωή μέσα σε ένα βίντεο λίγων λεπτών.

Ελένη Μενεγάκη: Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις… είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες, αληθινές αντιδράσεις.

Γιώργος Σουξές: Θα σου πω κάτι… είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο αλλά δεν το φόρεσα, γιατί ήταν σαν να υποδύομαι έναν ρόλο. Ήρθα με τα καθημερινά μου.

Ελένη Μενεγάκη: Έκανες πολύ καλά, γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ στον δικό μου χώρο, θέλω ο άλλος που είναι δίπλα μου να αισθάνεται καλά και, όταν δεν με ξέρει, θέλω να παίρνουμε τον χρόνο μας και να μην σκέφτεται ούτε τι να φορέσω, πού να κοιτάξω, τι πρέπει να πω, τίποτα. Έτσι, θα γνωριστούμε.

Η τηλεόραση βάζει κάποιους ανθρώπους στην καθημερινότητά μας μέσα από τους ρόλους τους, που τους αισθανόμαστε πολύ δικούς μας αλλά αν κλείσεις την τηλεόραση δεν μπορείς να ξέρεις. Σε αισθάνθηκα από την ώρα που μπήκες σαν να έχεις μία αγωνία.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Σουξές: «Το επίθετό μου βγήκε από τον παππού μου που τον έδιωχναν επειδή ήταν οικονομικός μετανάστης»