Γιώργος Θεοφάνους για ΟΝΕ: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Φοβήθηκαν και είπαν…»
Τηλεόραση

Γιώργος Θεοφάνους για ΟΝΕ: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Φοβήθηκαν και είπαν…»

Γιώργος Θεοφάνους για ΟΝΕ: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Φοβήθηκαν και είπαν…»

Όσα είπε για τις εμπειρίες του στη Eurovision

Λίγο πριν από τον Α΄Ημιτελικού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Μάλμε της Σουηδίας η εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξένησε τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μοιράστηκε ιστορίες από τις εμπειρίες του στον μουσικό διαγωνισμό ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα παρασκήνιο πίσω από την αποστολή με τους ONE το 2002.

«Θυμάστε πόσοι έπεσαν να τη φάνε τη Μαρίνα Σάττι, όταν πρωτοβγήκε το τραγούδι της; Όταν τολμήσαμε κάποιοι να βγούμε να πούμε ότι «ακούστε το ξανά, ίσως να μην είναι έτσι όπως τα λέτε», γύρισε ξαφνικά το πράγμα. Αντί να της ευχηθούμε να πάει καλά, καθόμαστε τώρα και κρίνουμε;».

«Με τους ΟΝΕ ήταν η πρώτη φορά που είπαμε να δοκιμάσουμε με τον κουμπάρο μου και στιλίστα, Γιώργο Σεγρεδάκη, κάτι διαφορετικό στα παιδιά. Τους έφτιαξε κάτι κοστούμια που φαίνονταν οι κοιλιακοί και τα μπράτσα τους, πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά που το λέω νομίζω».

«Και φοβηθήκανε τα παιδιά. Είπαν: θα βγούμε εμείς γυμνοί επάνω στη σκηνή στην τηλεόραση; Ήρθαν 6οι. Το λέμε ακόμα και σήμερα με τον Γιώργο ότι, εάν γινόταν αυτό το τρικ επάνω στη σκηνή, θα πήγαιναν καλύτερα. Ήταν εξαιρετικά τα κοστούμια του Γιώργου και πολύ έξυπνα. Εκείνη τη χρονιά η τραγουδίστρια από τη Λετονία που κέρδισε άλλαζε ρούχο πάνω στη σκηνή» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Τότε γίνονταν μόνο ανταλλαγές από τις επιτροπές. Θυμάμαι το ’92 με την Ευρυδίκη και κάποιες χώρες μας έλεγαν ότι «δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάτι, γιατί ο διευθυντής σας πέρσι μας υποσχέθηκε αυτό και τελικά δεν μας έδωσε». Τι είναι αυτό;».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μετανιώνω για τίποτα, ούτε για τα λάθη μου»