Γιώργος Χριστοδούλου: «Ένα πρωί είπα “βαριέμαι” και έκλεισα τα social media»
Τηλεόραση

Γιώργος Χριστοδούλου: «Ένα πρωί είπα “βαριέμαι” και έκλεισα τα social media»

Γιώργος Χριστοδούλου: «Ένα πρωί είπα “βαριέμαι” και έκλεισα τα social media»

Ο ρόλος του στο «Ναυάγιο», η πατρότητα και ο εθισμός στο αλκοόλ

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και τη Μαρία Παπαϊωάννου και αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», όπου υποδύεται τον δημοσιογράφο Γιώργη Κανελλάκη.

«Την ιστορία την γνώριζα και με ενδιέφερε πολύ. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στο Ναυάγιο βιώνει τα περισσότερα πράγματα κρυφά. Η δουλειά του ρόλου μου μοιάζει λίγο με το κυνήγι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τις κακές συνεργασίες:

«Οδηγήθηκα σε αυτό χωρίς να το καταλάβω. Όταν ήρθα σε επαφή με το θέατρο το λάτρεψα. Η εντύπωση που δίνω στις συνεργασίες μου είναι ότι είμαι ψυχρός και απόμακρος. Τις κακές συνεργασίες τις αντιμετώπισα με απόσταση. Στη δουλειά δεν ψάχνω φίλους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Ο ηθοποιός για μία περίοδο είχε αποτραβηχτεί από τα social media. Όπως εξήγησε, «ένα πρωί είπα βαριέμαι… και έκλεισα τα social media. Μετά άνοιξα τα social γιατί έψαχνα μία πρώην κοπέλα μου».

Για τη σύζυγό του, Μαρία, δήλωσε πως συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, ενώ τόνισε πως ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας από πάντα και μόλις αυτό συνέβη ένιωσε να ολοκληρώνεται.

«Με είδε ο γιος μου τυχαία στην τηλεόραση και με ρώτησε γιατί κλαίω», είπε.

Για τον εθισμό του με το αλκοόλ αποκάλυψε: «Σε έναν εθισμό τα καμπανάκια χτυπάνε από τους άλλους, το θέμα είναι να τα ακούσεις. Άλλωστε και στα κέντρα απεξάρτησης το πρώτο πράγμα που θεωρείται απαραίτητο είναι να είσαι εσύ έτοιμος».

Διαβάστε ακόμα

Το ναυάγιο spoiler: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος – «Θα καταλήξεις και εσύ στον πάτο της θάλασσας»