Το ναυάγιο spoiler: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος – «Θα καταλήξεις και εσύ στον πάτο της θάλασσας»
Tv Spoilers

Το ναυάγιο spoiler: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος – «Θα καταλήξεις και εσύ στον πάτο της θάλασσας»

Το ναυάγιο spoiler: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος – «Θα καταλήξεις και εσύ στον πάτο της θάλασσας»

Ο Πέτρος πέφτει θύμα απαγωγής και ανελέητου ξυλοδαρμού στα νέα επεισόδια της σειράς του Mega

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το ναυάγιο» θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Πέτρος θα πέσει θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού.

Ο Πέτρος κατάφερε και σώθηκε από τη δίνη της κακοκαιρίας και μάλιστα, όταν πάνω του βρέθηκε η ταυτότητα του Αντώνη, του επιβάτη που μετέφερε την αιματοβαμμένη εικόνα του Αγίου Νικολάου, ένιωσε ότι ο Θεός του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία.

Την ίδια στιγμή δύο άντρες που περίμεναν τον Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά για να τους δώσει την εικόνα, όπως είχαν συνεννοηθεί, ψάχνουν το όνομά τους διασωθέντες και χαμογελούν, όταν τους πληροφορούν ότι ο Αντώνης ζει.

Με άλλη ταυτότητα πλέον Ο Πέτρος ξεκινά μία νέα ζωή και μάλιστα μένουν κοντά με τον Μάκη και τον Άγγελο.

Σύμφωνα με το TV24, στο κατώφλι του θα βρει δύο άντρες που επιμένουν να τους δώσει την εικόνα.

Ο Πέτρος φυσικά δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς του ζητούν οι άγνωστοι και τότε τον απάγουν. Ο άντρας καταλήγει σε ένα άδειο δωμάτιο εκεί όπου θα δεχτεί απειλές για τη ζωή του όμως όσο και αν τον πιέζουν δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει. «Δεν ξέρω για ποια εικόνα μου μιλάτε! Δεν είχα αποσκευές στο ταξίδι μου, από θαύμα σώθηκα» τους λέει αλλά εκείνοι τον χτυπούν τόσο που το στόμα του γεμίζει αίματα. «Έχεις διορία δύο ημέρες να τη φέρεις αλλιώς θα καταλήξεις και εσύ στον πάτο της θάλασσας μαζί με τους χαμένους επιβάτες του Φοίνιξ» τον απειλούν.

Με δυσκολία θα έρθει μέχρι την αυλή του σπιτιού του και ο Μάκης με τη Χριστίνα που θα τον βρουν θα τον γιατροπορέψουν. Όταν ο Μάκης του πει να πάει στην αστυνομία να μιλήσει εκείνος θα αρνηθεί από φόβο μην μάθουν την αληθινή του ταυτότητα και τον συλλάβουν για τον φόνο του Γιάννη.

Διαβάστε επίσης

Το ναυάγιο spoiler: Δολοφόνος ο Ιπποκράτης! Έτσι θα αποκαλυφθεί το έγκλημά του