Γιούλη Τσαγκαράκη: «Κάποτε μου άρεσε να είμαι εξωστρεφής και ο “κλόουν” της παρέας. Ήταν κάτι ψεύτικο…»
Τηλεόραση

Γιούλη Τσαγκαράκη: «Κάποτε μου άρεσε να είμαι εξωστρεφής και ο “κλόουν” της παρέας. Ήταν κάτι ψεύτικο…»

Γιούλη Τσαγκαράκη: «Κάποτε μου άρεσε να είμαι εξωστρεφής και ο “κλόουν” της παρέας. Ήταν κάτι ψεύτικο…»

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον αποθανών Πάνο Νάτση

Η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό ως «η θεία Σταματίνα» από τη σειρά «Σέρρες», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο που διεκδίκησε τον ρόλο της στη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο επάγγελμα, πώς προέκυψε η ηθοποιία στη ζωή της και στην προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στη διεκδίκηση του ρόλου της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο επάγγελμα, είπε:

«Ήταν πολλές οι φορές που έχω στείλει μέσω mail το βιογραφικό μου σε διάφορους σκηνοθέτες. Έτυχε με τον Γιώργο και έπιασε αυτή η προσπάθεια. Το έκανα με το σκεπτικό ότι δεν έχω να χάσω κάτι. Πέρασα από πολλές απογοητεύσεις κι έλεγα να το προσπαθήσω ξανά. Βέβαια, έχω αλλάξει και πολλές άλλες άσχετες με το επάγγελμα του ηθοποιού δουλειές. Έτσι κάνουμε πολλοί ηθοποιοί».

Για το ξεκίνημα της στην ηθοποιία και πως προέκυψε το όνειρο της να γίνει πραγματικότητα, ανέφερε:

«Μπήκα σε μία θεατρική ομάδα στο Ηράκλειο Κρήτης κι έτσι ξεκίνησε. Μου άρεσε να είμαι πάνω στην σκηνή να παίζω. Στην αρχή το έκανα γιατί ήθελα την επιβεβαίωση, ήθελα να έχω τα εύσημα. Αυτό ελπίζω να αλλάξει με τον καιρό και να είμαι πιο πολύ επί της ουσίας στο θέατρο».

Επίσης αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της και την προσωπική της ζωή, τι είπε:

«Κάποτε μου άρεσε να είμαι εξωστρεφής και ”ο κλόουν” της παρέας. Νομίζω ότι για εμένα αυτό το εξωστρεφές ήταν κάτι ψεύτικο. Δεν είχε να κάνει με την αληθινή μου κατάσταση. Ήταν μία σπατάλη ενέργειας που δεν χρειαζόταν. Όταν μαζεύτηκα έφυγαν κάποιοι άνθρωποι από την ζωή μου και έμειναν λίγοι και ουσιαστικοί».

Ακόμη αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της και αποθανών Πάνο Νάτση, τι είπε:

«Τον Πάνο Νάτση δεν τον ήξερα τον γνώρισα στα γυρίσματα. Για τον Πάνο θέλω να πω ότι ήταν ένας πολύ ωραίος συνεργάτης. Με βοήθησε πολύ στα γυρίσματα, μου φέρθηκε με συναδελφική αλληλεγγύη».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Γιούλη Τσαγκαράκη: «Για τον ρόλο μου στις “Σέρρες” είχα πάρει μία κυρία από πίσω στον δρόμο για να…»