Γκαράζ: Ο Ζήσης Ρούμπος κάνει το «Παπαδόπουλος challenge» ραπάροντας
Τηλεόραση

Γκαράζ: Ο Ζήσης Ρούμπος κάνει το «Παπαδόπουλος challenge» ραπάροντας

Γκαράζ: Ο Ζήσης Ρούμπος κάνει το «Παπαδόπουλος challenge» ραπάροντας

Επικός για άλλη μια φορά ο stand up κωμικός

Πρεμιέρα έκανε ο Ζήσης Ρούμπος με την εκπομπή Γκαράζ στο κανάλι Action 24 και οι πρώτοι του καλεσμένοι ήταν η Marseaux και ο Solmeister.

Ο ηθοποιός, stand up κωμικός και συγγραφέας θέλησε να αναδείξει και το δικό του ταλέντο στη ραπ μουσική.

Ζήτησε, λοιπόν, από τους καλεσμένους του να του πουν μια λέξη προκειμένου να φτιάξει τη δική του ρίμα και αν μη τι άλλο το κατάφερε και με το παραπάνω.

Δεν έμεινε, όμως, εκεί! Μιμήθηκε και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με τις κινήσεις του παρουσιαστή από την εκπομπή Στην υγειά μας να έχουν γίνει viral.

Το «Παπαδόπουλος challenge» όπως το αποκάλεσε χάρισε άφθονο γέλιο σε όσους βρέθηκαν μαζί του!

Αστεία περιστατικά που είχε μοιραστεί στο Znews

Όλα αυτά τα χρόνια με τα παιδιά έχουν συμβεί άπειρα κωμικά, από σαβούρες στην σκηνή μέχρι βροχή σε καλοκαιρινή περιοδεία όπου τρέχαμε να κρυφτούμε.

Από τα highlights τα κλασικά για μένα – καθώς όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι έχω μια «αγάπη» προς τα έντομα και ειδικά τις κατσαρίδες- είναι σε περσινή παράσταση στην Κρήτη όπου προσγειώθηκε την ώρα που παίζαμε μια αστακοκατσαρίδα στον σβέρκο μου!

Και λέω αστακοκατσαρίδα γιατί ήταν σαν γενετικό πείραμα, οπότε καταλαβαίνετε την αντίδρασή μου και του κόσμου και φυσικά του Λάμπρου και του Δημήτρη που έπεσαν κάτω από τα γέλια. Εγώ οριακά έφυγα από την παράσταση. Δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψουν ότι ήταν μέρος του σεναρίου γιατί αυτό το πράγμα είχε δικό του… ΑΦΜ! (Γέλια).

Διαβάστε επίσης

Ο Ζήσης Ρούμπος στο Znews: «Ετοιμάζω late night εκπομπή που θα λέγεται Γκαράζ»