«ΙΕΚ Ελένη Μενεγάκη»: Σε ποιον έκανε μάθημα… καριέρας; «Κάνω την καθηγήτρια;»
Τηλεόραση

«ΙΕΚ Ελένη Μενεγάκη»: Σε ποιον έκανε μάθημα… καριέρας; «Κάνω την καθηγήτρια;»

«ΙΕΚ Ελένη Μενεγάκη»: Σε ποιον έκανε μάθημα… καριέρας; «Κάνω την καθηγήτρια;»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα ζωντανό μάθημα καριέρας σε συνεργάτη της εξηγώντας του τι πάει λάθος με την καριέρα του

Το ότι η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει όσο λίγοι την τηλεόραση αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Έτσι αν μη τι άλλο είναι σίγουρα ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει συμβουλές σε κάποιον νεότερο για την καριέρα του στην τηλεόραση.

Η γυναίκα με τα χρυσά συμβόλαια, με τους κοντά δύο εκατομμύρια followers στο Instagram και τα μεγάλα εμπορικά ονόματα να την ακολουθούν σε κάθε της εκπομπή έκανε ένα μικρό μάθημα καριέρας στην τηλεόραση στον αέρα της εκπομπής της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Και ιδού πώς έγιναν όλα.

Οι χαμένες ευκαιρίες και αυτός που δεν παίρνει ρίσκο στην καριέρα του

Η συζήτηση στο πάνελ της άναψε όταν το θέμα που έπεσε στο τραπέζι ήταν ηθοποιοί σε ρόλο παρουσιαστών.

Κάποια στιγμή η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έθεσε ως επιχείρημα ότι η τηλεόραση έχει σύστημα αυτοκαθαρισμού και αποβάλλει όσους δεν κάνουν για αυτήν.

«Έχει χαλάσει, είμαστε όλοι εδώ, καλοί, κακοί, παλιοί, καινούργιοι, δεν φεύγει κανείς. Λογική τρελή, δεν υπάρχει διέξοδος» της είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι γιατί κάποιος είναι στην τηλεόραση. Εγώ αποζητώ ποικιλία. Αυτό που μπορεί να μη μου αρέσει έχει το πελατειακό του κοινό» αντέτεινε η Ελένη.

«Αρκεί η τηλεόραση να δίνει χρόνο και ευκαιρίες. Εκτός από συγκεκριμένους ανθρώπους όλοι οι άλλοι είμαστε στο ίδιο» της είπε ο Δ. Ουγγαρέζος.

«Ακόμα και σε κάθε ομάδα δεν ξεχωρίζουν και οι πέντε κι ας έχουν τον ίδιο χρόνο. Και εκεί υπάρχουν πρωταγωνιστές» του είπε η παρουσιάστρια.

«Εννοώ ότι σε ένα κανάλι που θα προτείνουν τον Ουγγαρέζο θα προτείνουν και τον Κουτσόπουλο» είπε παραπονούμενος για να πάρει σχεδόν πληρωμένη απάντηση από την Ελένη Μενεγάκη που του εξήγησε ξεκάθαρα τους  λόγους που δεν έχει δική του εκπομπή.

«Αν είχες πάρει κάποια φορά στη ζωή σου το ρίσκο να πεις κάθομαι και δεν δέχομαι την πρόταση που μου κάνουν γιατί θέλω η επόμενη δουλειά που θα μου προτείνουν να είμαι πρωταγωνιστής θα σου είχαν χτυπήσει την πόρτα. Στο λέω σαν παράδειγμα. Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε θέλανε για το Παζάρι αλλά είσαι εδώ, έχεις συμβόλαιο. Είναι άλλο πράγμα να λες είμαι αυτός που παρουσιάζει την εκπομπή.

Για να βρει όμως κανείς τη θέση του και να του δοθεί η ευκαιρία να βγει μπροστά πρέπει να μην είναι κλεισμένος σε διετίες, τριετίες, δηλαδή να μην έχει αυτή την ανασφάλεια “ας έχω μια δουλειά σταθερή για τα επόμενα χρόνια”. Πρέπει να λέει “κάθε χρόνο θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω”. Μα τι κάνω σήμερα; Την καθηγήτρια;».

«ΙΕΚ Ελένη» φώναξαν οι συνεργάτες της.