Ηλίας Μπόγδανος: «Όταν έχεις φλερτάρει με το να χάσεις τη ζωή σου μετά όλα σου φαίνονται…»
Τηλεόραση

Ηλίας Μπόγδανος: «Όταν έχεις φλερτάρει με το να χάσεις τη ζωή σου μετά όλα σου φαίνονται…»

Ηλίας Μπόγδανος: «Όταν έχεις φλερτάρει με το να χάσεις τη ζωή σου μετά όλα σου φαίνονται…»

Όσα αποκάλυψε στη Βάσω Λασκαράκη

Καλεσμένος στην εκπομπή, The Break, βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος και μιλά για τη σχέση του με τη μουσική, την εμπειρία του στο Survivor αλλά και τη σχέση του.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκαλύπτει για ποιον λόγο προσπαθεί να βλέπει πάντα την θετική πλευρά μιας κατάστασης και τι είναι αυτό που θα τον στεναχωρήσει αρκετά.

«Η μουσική έχει περάσει χίλια κύματα από τη ζωή μου. Στο Γυμνάσιο έπιασα την ηλεκτρική κιθάρα και ξεκίνησαν οι συναυλίες. Το είχα σαν χόμπι και για αυτό σπούδασα οικονομικά. Αυτό ξεκίνησε πριν από το Survivor, μετά ήρθε η καραντίνα και σταματήσαμε τα λάιβ και με ζόρισε αυτό. Μετά ήρθε το Survivor και ήταν υπέροχο αλλά τη δεύτερη φορά απομυθοποιήθηκε όλο αυτό. Αλλά έπρεπε να κλείσει ο κύκλος, να ολοκληρωθεί όλο αυτό!

Στη ζωή μου προσπαθώ πάντα και δεν ξέρω αν είναι πάντα τόσο καλό, τα ωραιοποιώ όλα. Θα φοβηθώ ίσως να πω ότι δεν ήμουν πολύ καλά, φοβάμαι να το αγγίξω αυτό το κομμάτι. Να θυμώσω δύσκολα! Άκουσα πρόσφατα μια ατάκα από κάποιον που είχαμε σχέση στο παιχνίδι τύπου “Μας ξέχασες, μόνο μέσα στο παιχνίδι για να κάνεις τη δουλειά σου και μετά δεν υπάρχουμε για σένα”. Με στεναχώρησε αυτό γιατί η ζωή προχωράει, έχουμε κι άλλες δουλειές. Η άλλη όψη είναι ότι δουλεύω και βλέπω δικούς μου ανθρώπους. Στεναχωριέμαι όταν χαλάνε σχέσεις με ανθρώπους. Είμαι σαν χαρακτήρας που θέλω να λύνω τις διαφορές μας ειρινικά.

Η Αλεξάνδρα δεν είναι πιο έντονη, είναι βούτυρο. Αλλά πολλές φορές θα μου πει να υπερασπιστώ το δίκιο μου. Πολλές φορές μπορεί να μη θέλω να πάρω θέση σε κάτι γιατί δεν μου αρέσει να δώσω έκταση σε κάτι που θεωρώ μικρό. Είναι σαν να με ρίχνει επίπεδο. Η σύντροφός μου δεν έχει μου έχει πει το παραμικρό. Και εγώ βάζω τα όριά μου, σέβομαι τον άνθρωπο δίπλα μου και δεν θα τον εκθέσω ποτέ.

Το ατύχημα που είχα μου έχει δημιουργήσει ένα καλό στρες να ζήσω τη στιγμή, να μην χαλαστώ με το παραμικρό. Όταν έχεις φλερτάρει με το να χάσεις τη ζωή σου μετά όλα σου φαίνονται ότι έχω την υγεία μου, έχω τους ανθρώπους που με αγαπάνε».

Διαβάστε επίσης

Ηλίας Μπόγδανος για Ηλία Γκότση: «Με πίκρανε αλλά δεν μου αρέσει να “πουλάω” τον εαυτό μου σε μια κόντρα…»