Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Στο τέλος στο Σόι έκλαψα πολύ. Δεν το περίμενα. Με το που βλέπω τη Μίρκα…»
Τηλεόραση

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Στο τέλος στο Σόι έκλαψα πολύ. Δεν το περίμενα. Με το που βλέπω τη Μίρκα…»

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Στο τέλος στο Σόι έκλαψα πολύ. Δεν το περίμενα. Με το που βλέπω τη Μίρκα…»

Η δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννα Ασημακοπούλου σε μια εφ΄όλης ύλης συνέντευξη

Η ηθοποιός Ιωάννα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον μιας και πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ.

Αναφερόμενη στη ζωή και τους φίλους της, είπε:

«Με τους φίλους μου είμαι οικογένεια, έχω περίπου πέντε έξι κολλητούς φίλους. Δεν ξέρω γιατί με αγαπάνε αλλά μάλλον επειδή γελάμε πολύ και είμαι πολύ τρυφερή με τους φίλους μου και αγαπιόμαστε. Είμαι ο άνθρωπος που αν με χρειάζονται θα τρέξω αμέσως, το κάνω με μεγάλη χαρά όπως θέλω και οι φίλοι να το κάνουν για εμένα. Είναι παιδικοί μου φίλοι αλλά και της πιο ώριμης ηλικίας, και από τη δουλειά».

«Στο τέλος της σειράς ”Το Σόι σου”, έκλαψα πολύ. Έκλεινε ένας ολόκληρος κύκλος. Δεν περίμενα ότι θα κλάψω, με ρωτούσαν και έλεγα, ”όχι καλέ τώρα βλακείες…”. Με το που πάω να μιλήσω, βλέπω τη Μίρκα και της λέω, ”ευτυχώς που γράφει ότι κλαίω εδώ”. Αποχαιρετάς πράγματα. Πέντε χρόνια στη δουλειά μας δεν είναι εύκολο γιατί εμείς αλλάζουμε ανά 6 μήνες, άντε να σου τύχει παράσταση 2 χρόνια. Τα πάω χάλια με τους αποχαιρετισμούς. Το πενθείς νομίζω.

Δεν χωρίζω εύκολα, το παλεύω. Δεν υπάρχουν κανόνες βέβαια σε αυτό αλλά πρέπει να αναγνωρίζεις από νωρίς τα σημάδια. Τα σημάδια που με κάνουν να φεύγω είναι η αγένεια, η επεμβατικότητα, η ζήλια. Μου έχει τύχει πολύ ζηλιάρης σύντροφος. Δεν το έδειχνε αλλά μου το έλεγε μετά από καιρό, ήταν τοξικό. Αυτό μπορεί να το δεις ακόμα και σε φίλο.

Εγώ είμαι πολύ της αγκαλιάς και άμα δεν με ξέρει κάποιος μπορεί να είναι αμήχανο. Εγώ τους φίλους μου τους αγκαλιάζω, τους φιλάω, στέλνουμε μηνύματα συνέχεια. Εκνευρίζω σε πολλά όμως τους φίλους μου για παράδειγμα αργώ στα ραντεβού μου, ένα τέταρτο, εικοσάλεπτο δεν είναι σωστό γιατί περιμένουν οι άνθρωποι».

Για τις διακοπές και τα καλοκαίρια, είπε:

«Είναι λίγο δύσκολο στην Ελλάδα να κανείς διακοπές. Γιατί δεν μπορείς να βρεις πουθενά πλέον, όλοι οι φίλοι μου έχουν κλείσει ήδη. Εγώ είμαι της τελευταίας στιγμής λόγω δουλειάς. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου προκόψει. Δεν έχουμε πρόγραμμα εμείς στο χώρο. Δεν μπορείς να αρνηθείς σε κάποιες δουλειές γιατί τα περισσότερα σίριαλ ξεκινούν γυρίσματα το καλοκαίρι ή ακόμα και με την περιοδεία».

«Εγώ έχω το εξοχικό μου στη Ναύπακτο, είναι η καταγωγή των γονιών μου εκεί και των δυο. Ο μπαμπάς μου είναι από την ορεινή Ναυπακτία και η μητέρα μου από το κέντρο της Ναυπάκτου. Έχω κάνει πολλές επαναστάσεις στη ζωή μου για να διεκδικήσω αυτό που θέλω. Όταν πρέπει να σπάσεις όλα τα πρέπει και τα μη».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Δεν με επηρέαζαν τα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση…