Ιωάννα Λίλη: «Δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της εγκυμοσύνης οι τελευταίοι μήνες. Δεν χωρούσα πουθενά!»
Τηλεόραση

Ιωάννα Λίλη: «Δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της εγκυμοσύνης οι τελευταίοι μήνες. Δεν χωρούσα πουθενά!»

Ιωάννα Λίλη: «Δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της εγκυμοσύνης οι τελευταίοι μήνες. Δεν χωρούσα πουθενά!»

Όσα είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την Ιωάννα Λίλη αλλά και τα παιδιά τους

Στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, μίλησε η Ιωάννα Λίλη αλλά και ο Θοδωρής Ζαγοράκης σχετικά με τη ζωή τους αλλά και το πώς διαχειρίζονται την απόσταση λόγω του Ευρωκοινοβουλίου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και Ευρωβουλευτής μιλά με τρυφερότητα για τη σύζυγό του, η οποία και έχει αναλάβει τα «βάρη» της οικογένειας.

«Ευρωβουλευτής και μπαμπάς είναι ένας δύσκολος συνδυασμός αν λάβουμε υπόψιν μας τις αποστάσεις, ότι είμαι μακριά από την οικογένεια και τα παιδιά. Είναι συνειδητή επιλογή. Τα παιδιά είναι μεγάλα και μπορούν να καταλάβουν και να συζητήσουν. Η τεχνολογία έχει φτάσει τόσο κοντά που προσπαθούμε να μειώσουμε αυτές τις αποστάσεις με βιντεοκλήσεις και τηλεφωνήματα. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Είναι δουλειά, είναι αποδεκτό από όλη την οικογένεια. Τις μισές μέρες απουσιάζω στις Βρυξέλλες. Νομίζω ότι έχει γίνει και συνήθεια πλέον. Από την στιγμή που είναι αποδεκτό και ξέρουμε ότι πρέπει να συμβαίνει αυτό προσαρμοζόμαστε στο πρόγραμμα της μαμάς, του μπαμπά και των παιδιών. Χάνω πολλές στιγμές! Αυτό συμβαίνει. Είτε θα είναι κάπου και θα εργάζονται οι γονείς είτε θα είμαι Βρυξέλλες είτε Ελλάδα. Απλά η απόσταση δεν καλύπτεται αλλά κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να είμαστε κοντά στα παιδιά. Δεν μπορείς να καλύψεις τον χρόνο. Αν δεν έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου, ειδικά με το πρόγραμμα το δικό μου. Η Ιωάννα έχει κάνει όλες τις υποχωρήσεις. Όλο το λούκι το τραβάει αυτή. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που θα μπορεί να επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος, μαθηματικά έχεις αποτύχει σε πολλά πράγματα. Είναι το μεγαλύτερο στήριγμα η Ιωάννα. Βιώνει και ζει την καθημερινότητα, ζει τις περισσότερες στιγμές με όλους μας οπότε από μόνο του βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Είναι και ισορροπίες! Το κενό μπορεί να το αναπληρώσει η σύζυγός όταν λείπω».

«Πριν να γνωρίσω τον σύζυγό μου δεν ήμουν ποδοσφαιρόφιλη. Όσο έπαιζε παρακολουθούσα τους αγώνες. Με την Εθνική επίσης θα δω αλλά τώρα δεν είμαι και τόσο λάτρης ή με πάθος. Ίσως δεν μου το δημιούργησε πολύ ο σύζυγός μου, δεν με έβαλε τόσο βαθιά για να παθιαστώ. Από την ημέρα που γνωριστήκαμε που έλεγε ότι δεν θέλει να πάω στα γήπεδα. Και τότε που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πήγαινε να παρακολουθήσει τους αγώνες μου έλεγε “θα είμαι με τα άγχη μου. Θα αγχώνομαι και για σένα αν θα είσαι καλά”. Το σεβάστηκα! Τώρα η κόρη το ζητάει πολύ. Ο γιος τώρα τα παρακολουθεί από την τηλεόραση».

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Στη ζωή δεν πρέπει να λες “ποτέ”. Δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Στη Θεσσαλονίκη είμαστε 18 συναπτά έτη. Είναι πολύ ωραίος ο γάμος, τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Η Μαρία είναι 17 ετών και ο Γιάννης είναι 14. Θυμάμαι και τις δύο εγκυμοσύνες μου το ίδιο. Βέβαια η Μαρία επειδή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη τη θυμάμαι πιο έντονα. Θυμάμαι να αλλάζει το σώμα μου τελείως από εκεί που ήμουν τελείως διαφορετική. Και στη δεύτερη η μάνα μαθαίνει από την πρώτη και μπαίνει σε ένα μουντ τελείως διαφορετικό.

Τα πάντα αλλάζουν με την αλλαγή του σώματος. Αυτό που λένε ότι η καλύτερη περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η καλύτερη, εγώ δεν περνούσα καλά τους τελευταίους μήνες, δεν χωρούσα πουθενά. Δεν ήταν η ωραιότερη περίοδος γιατί είχα πρησμένα χέρια, πόδια και γενικώς. Ήταν όμορφες στιγμές και τρυφερές όταν πήρα αγκαλιά τα παιδιά μου. Από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Διαβάστε επίσης

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Υπάρχει μια μεγάλη απόσταση από την οικογένεια αλλά…»