Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε η 22χρονη Γερμανίδα Shani Louk
Τηλεόραση

Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε η 22χρονη Γερμανίδα Shani Louk

Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε η 22χρονη Γερμανίδα Shani Louk

Τραγικό τέλος για την κοπέλα που πήγε για το Φεστιβάλ και έχασε τη ζωή της από τους τρομοκράτες της Χαμάς

Νεκρή εντοπίστηκε η 22χρονη Γερμανίδα Shani Louk που έχασε τη ζωή της από τους τρομοκράτες της Χαμάς όταν εισέβαλαν στο Φεστιβάλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζα.

Η νεαρή είχε πάει για διασκέδαση όταν μετά από λίγες ώρες κυκλοφόρησε βίντεο στα social media με την ίδια να κείτεται σε καρότσα φορτηγού.

Οι συγγενείς της την αναγνώρισαν από τα μαλλιά και τα τατουάζ που είχε στο σώμα της, παρότι αργότερα η μητέρα της είχε πληροφορηθεί ότι είναι ζωντανή.

Η θεία της Shani με ελληνική καταγωγή είχε μιλήσει στο Πάμε Δανάη για τις πληροφορίες που είχαν για την άτυχη 22χρονη.

«Μαζί της αγνοείται και ο φίλος της. Στην αρχή δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο Ισραήλ. Λέγαμε αποκλείεται.

Όταν είδαμε το βίντεο στην καρότσα, στην αρχή είδαμε τα μαλλιά της, αλλά στη συνέχεια είδαμε το τατουάζ στο πόδι της και από εκεί καταλάβαμε ότι ήταν αυτή.

Είχαμε σοκαριστεί, δεν το πιστεύαμε και δεν πιστεύαμε και την αγριότητα που βγάλανε αυτοί οι άνθρωποι σε ένα γυναικείο σώμα, τραγικό.

Αυτές οι σκηνές δεν μπορούν να φύγουν από το μυαλό.

Έχουμε πληροφορίες ανθρώπων που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη Γάζα, ότι η Σάνι είναι ζωντανή, θα ήθελα πολύ να ακούσω ευχάριστα νέα».

Ωστόσο, τα νέα φαίνεται πως είναι δυσάρεστα αφού εντοπίστηκε νεκρή.

Η οικογένεια έλαβε επίσημη ειδοποίηση, σύμφωνα με το newsit.gr, από τον ισραηλινό στρατό ότι βρέθηκε ένα οστό κρανίου το οποίο ταυτίζεται με το το DNA της Σάνι.

Οι γιατροί συμπέραναν ότι ένα άτομο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το οστό αυτό και έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Σάνι είναι νεκρή.

Διαβάστε επίσης

Ισραήλ: «Έχουμε πληροφορίες ότι η Σάνι είναι ζωντανή»