J2US: Αυτοί είναι οι «συγκάτοικοι» στα καμαρίνια του μουσικού σόου!
Τηλεόραση

J2US: Αυτοί είναι οι «συγκάτοικοι» στα καμαρίνια του μουσικού σόου!

J2US: Αυτοί είναι οι «συγκάτοικοι» στα καμαρίνια του μουσικού σόου!

Ποιοι με ποιους μοιράζονται τα καμαρίνια του J2US;

Η Άννα Ζηρδέλη στην Οδό Ζαρίφη 2 αποκάλυψε πώς χωρίστηκαν στα καμαρίνια οι παίκτες του φετινού J2US, που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα πολύ σύντομα τα καμαρίνια του J2US θα αυξηθούν αφού νέα ζευγάρια θα μπουν στο σόου αυτό το Σάββατο.

Τα ζευγάρια στη ζωή έγιναν και ζευγάρια στο καμαρίνι, κάποιοι καταλαμβάνουν ένα καμαρίνι και κάποιοι άλλοι με άλλους δύο διαγωνιζόμενους μαζί.

Η Άντζελα Δημητρίου επιλέχθηκε να είναι μόνη της στο καμαρίνι της στα backstage του J2US. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος συγκατοικεί και στο καμαρίνι του με τη γυναίκα του Γαλάτεια Βασιλειάδη. Επίσης η Σοφία Κουρτίδου συγκατοικεί με τον σύντροφό της και στη ζωή, Γιάννη Σεβδικαλή.

Η Τραϊάνα Ανανία συντροφεύει τον Δημήτρη Κόκοτα στο ίδιο καμαρίνι. Τα δύο παιδιά του Fame story Σωτήρης και Φειδίας είναι και εκείνοι μαζί στο ίδιο καμαρίνι. Υπάρχει ακόμη μια αχώριστη τριάδα που αποτελείται αποκλειστικά από κορίτσια, αυτές είναι η Μαλού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκατοικεί με την Τάνια Μπρεάζου, η Τζοάν με τη Δάφνη Λόρενς, μιας και είναι και οι δυο τους από την ίδια δισκογραφική. Η Αλίνα Κοτσοβούλου κάνει παρέα στο καμαρίνι με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η ανατροπή για τα αγόρια της παρέας του J2US είναι το ζευγάρι,  Θανάσης Πάτρας με  Στάθη Σχίζα. Ακολουθούν Μανώλης Κλωνάρης και Γιώργος Αμούτζας, Ίαν Στράτης με Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και το δημοσιογραφικό δίδυμο Χρήστος Κούτρας με Στέλιο Δρουμαλιά.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου με τη Ζωή Παπαδοπούλου μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι, ο Χρίστος Αντωνιάδης με Πέτρο Ίμβριο, ο Γιάννης Ξανθοπούλος με τον Ραφαήλ Καρυωτάκη και τέλος η Δώρα Παντέλη«συγκατοικεί» με τη Φαίη Ρουμπίνη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

J2US ζευγάρια: Μια survivor και η κόρη γνωστού μουσικοσυνθέτη με το σπάνιο «μέταλλο»