J2US: Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό τρέιλερ
Just the 2 of us

J2US: Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό τρέιλερ

J2US: Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό τρέιλερ

Όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες

Σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Πλάκας πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου τα γυρίσματα του τρέιλερ για τον πολυαναμενόμενο νέο κύκλο του J2US, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20.00 στον Alpha.

Το σενάριο μας γυρίζει στη δεκαετία του ’60, με τον Νίκο Κοκλώνη και τη Βίκυ Σταυροπούλου να τραγουδούν στο πάλκο τη διαχρονική επιτυχία του Μανώλη Χιώτη και της Μαίρης Λίντα Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω, αλλά με παραφρασμένους στίχους.

«Το Just είν’ η αιτία που χορεύω» ερμηνεύει η Βίκυ Σταυροπούλου, με τον Νίκο Κοκλώνη να συνεχίζει: «Γιατί δε μ’ άφησες να τραγουδώ!».

Η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Κώστα Καπετανίδη, ενώ δεκάδες βοηθητικοί ηθοποιοί συμμετείχαν ως μουσικοί και θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

«Επιτέλους ξεκινάμε. Το περίμενα πώς και πώς. Το πάρτι του Σαββάτου επιστρέφει στον Alpha. Θα είναι από τα καλύτερα Just που έχουν γίνει. Mου έλειψε η επιτροπή μου, αυτή η οικογένεια του Just. Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζουμε και φέτος» αποκάλυψε ο CEO της Barking Well Media και παρουσιαστής του σόου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης

J2US: Το Twitter μετρά αντίστροφα για τη θεαματική πρεμιέρα – «Κοκλώνη θηρίο, δώσ΄τα όλα!»